Nem csak lelkileg tárulkozott ki Tóth Gabi szombat este a közönség előtt. Míg táncpartnerét, Markó Robit ölelte teljes átéléssel, bugyi híján sajnos többet mutatott magából az illendőnél.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gabinak totál látszott az elsődleges nemi jellege(csodaszépén fogalmaztam)!!..Nekem aztán mindegy, hogy miből? mennyit? tesz közszemlére, mert egy női kerékpárra hamarabb gerjednek mint Gabira!!(es evvel nem női mivoltában akarom bántani-egyszerűen sem stilusa, sem személyisége nem ragad meg)de azért a kis apró fejében megfordulhatna, hogy esetleg az nem lenne ciki, ha táncpartnerének a farka is kilógna a sliccéből??? Nem tiszteletlenség-e a Közönség, a Tánc és a Zsűri irányába??? (főleg, hogy tv-felvétel is készül)Persze értem én, hogy polgárpukkasztó Image-hoz szorosan illeszkedik a fedetlen muff, de akkor ne nehezteljen az őt ért kritikai észrevételek miatt!! Mindenki vérmérséklete szerint kritizál(ki igy? ki úgy?) Megjegyzés:...Nekem azért a Sharon Stone alakítása az Elemi Ösztönben 'eredetibbnek hatott"...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@Desischado: Szomorú lettem ,olvasva írásod:(.Sosem gondoltam volna hogy,van még országunkban ,olyan lehetetlen életkörülmény , ami --bizonytalanságai miatt,talán a legszebb életérzését,a gyermek vállalását megkérdőjelezi.Nagyon sajnálom, hidd el,hiszen azt érzem,hogy végtelen szomorúságodban,ott a törékeny lelked,és nagyszerű emberi felelősséged, amik nem engedik egy új élet vállalását.:(Remélem,változik,ez a tarthatatlan helyzet----bár ,ne legyen igazam,lassú,és igen képlékeny állapotban van.Zenei válogatásodban is ott bujkál a bánatod,de ezek az előadók,s dalok bármilyen élethelyzetben emóciálisan hatnak.Én magam is szívesen hallgatom,s nézem is.Nincs semmi gondom a mássággal,hidd el,és azt gondolom hogy bajaik orvoslásának legrosszabb,választása,a felvonulás,és az ott mutatott "produkciók".Nem tudom elfogadni,azt a látványt!Visszatérve,Gabira---azt az életet éli, aminek morális gátjai nem érdekeli,s talán nem is ismeri azokat, amennyiben vannak is egyáltalán---és bizony akik nyitott szemekkel nézik ezt a tobzódást--- nem kell konzervatívnak ,vagy öregeknek lenniök---hogy értetlenségüket hangoztatva, el is utasítsák azt!Amerre fordulunk ezt látjuk,és hogy így éled napjaidat,hogy kiforrott véleményed,van a világ dolgairól,ha kevés iskolát végeztél,végezhettél, az élet már arra is megtanított, amit sokak szeretnének magukévá tudni_és hidd el ez nem kevés, emberi léptékekkel mérhető:)
Desischado
@perfekt: Jaj, de kedves vagy! Hidd el, elégszer kapok ilyen méltatást, például Jajmártól is, akit tisztelek és kedvelek is, ahogy jó pár embert itt!
A családom és a tanáraim érdeme, hogy ilyen a világképem. Igazad van, ha kevés iskolám is van, de nem jelenti azt, hogy kötelező üresfejű bunkónak lennem! Igyekszem a szépet és az értékes dolgokat kiszűrni. Van véleményem, és amint látod, hallatom is a hangomat, de tájékozódom, informálódok, mielőtt véleményt mondok. Ha pedig olyan témáról van szó, amihez nem értek, akkor csendben maradok. És az élet is jó tanítómester.
Jól érzed a szomorúságom, pontosabban a fájdalmam, hogy nem lehettem anya. Pedig az a világ legszebb érzése, de kérdem én, ha nem tudok neki enni adni, iskoláztatni, nem tudom biztosítani, hogy ne nyomorban nőjön fel, akkor hogyan szülhetnék? Hidd el, azt én tudom, mekkora fájdalom ez nekem mind a mai napig! De most sem döntenék másképp! Ami pedig az előbbieket illeti, ha az emberek olyanok lennének, - legalább ebben a kérdésben - mint én, senkit sem tudott volna a rablóbanda megvezetni! Például én tökéletesen látom, miért fontos mind a két választásra elmenni, de az is biztos, hogy én nem nézném tétlenül az ellenzék helyében, hogy mit művelnek, és a választás eredményébe sem nyugodtam volna bele! Nem szeretem a harcot, de ha nincs más, felveszem a kesztyűt! Harc nélkül nem adom meg magam! Sajnos, így is harcolnom kell minden nap egy gonosz sárkány ellen, amit úgy hívnak, hogy SZEGÉNYSÉG! De állom a sarat, ha nagyon nehezen is, és igyekszem erőt meríteni a családomból, a barátaimból, a kedvteléseimből, és végül, de nem utolsósorban belőletek! Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül! Itt is vannak már jó páran, akiket becsülök, tisztelek, és kedvelek is! Már ezért megérte ide feljönni, és az is fontos szempont, hogy mások is sok mindenben úgy gondolkodnak, ahogy én! Ez is segít valamicskét. Nekem semmi kétéségem afelől, hogy ezek csúfosan fogják végezni. Például a társadalombiztosítás kivétele már nem csak...
perfekt
@Desischado: Jó utat,nehéz teher a szegénység,amit csak az tud méltósággal cipelni,kinek erős öntudata,elszántsággal párosul,kinek szavait,barátok értik,akinek az élet, harcok árán nyújtja azt,amiért másoknak ,lépést sem kell tenniök.Bár tudnék segíteni:)De írtad,van támaszod,családod-s jó tanítóid,voltak--s hogy az élet útján biztonsággal haladsz,mindezeknek köszönhető.
Desischado
@perfekt: Hát nem is tudom, mit mondjak, ez nagyon szép volt. Egyébként tudsz segíteni, ahogy mások is itt, jó szóval, biztatással. sokat kaptam itt is jó pár embertől, ahogy írtam, ez is erőt ad. Igazad van, ezek a tulajdonságok mind kellenek, de az is segít, hogy nem a saját hibámból kerültem ebbe a helyzetbe, mint nagyon sokan. És reménykedem, hogy jobb is lesz még, mert semmi sem tart örökké, legalábbis nagyon reménykedem ebben. Végül pedig idéznék egy mondást.
"Millió és millió ember él a földön, az élethez mégis csak néhánynak a szeretete köt minket." Azt hiszem, ez örökérvényű igazság, mint ahogy az is, hogy hiába gazdag ez a rablóbanda, ilyen áron egyiknek sem akarnék a helyében lenni! Igen, vannak, akik értik a szavaimat, itt is jópáran. Azonos hullámhosszon lévő emberek jobban megértik egymást, bár azt hiszem, hogy az, hogy ki milyen ember, nem függ sem a vagyoni helyzettől, sem pedig az iskolázottságtól. Azt gondolom, joggal írhatom, hogy rendes ember vagyok, és ezt annak köszönhetem, amit útravalóként kaptam. Szép napot neked (is)! (mosolyog)
perfekt
@Desischado: Szépen írsz mert szép a lelked--Biztos ismered, de leírom :"Mindenik embernek lelkében dal van,és a saját lelkét hallja minden dalban,és az kinek szép lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" Babits Mihály.Csatlakoztatva ahhoz az idézethez, mit Te írtál.Ezek az idézetek igazolják azt is,hogy lehet gazdag ,lehet iskolázott bárki is,attól nem biztos hogy tisztességes ember.Azt gondolom , közel egyforma az élet egyes meghatározó lehetőségeinek megítélése ,és hiszem ,hogy Te és én sem,az életünket akarjuk végig álmodni,hanem ,álmainkat végig élni--- Te is a sajátodat,és mások is sajátjukat--ez így jó.:))Eltűnődöm,egy hölgy "látványmutatványától" milyen messzire elkalandoztunk,és milyen jó kicsit :Legyen jó a heted is.:)))
postamester
Miss Rib@nc Gabika !!! Ha már mutogatod ahogy irja a cikk a " legféltettebb
testrészed "...legalább borotváld le a pamacsot, ilyen tánc közben könnyen
megizzar a szhörzet, és elárasztja a nézöteret a " nöi parfüm " illata, ami
lehet hogy nem mindenkinek kellemes ...:))))))De az önéletrajzodban
több f...járt ebben a testrészben, mint a 4-es metro mozgólépcsöjén
csúcsidöben... :)))) hihihihi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.