Miután a Forbes összegyűjtötte, kik a világ legbefolyásosabb asszonyai, a Bors gondolt egy merészet és megkérdezett néhány szakértőt, mi a helyzet itthon.

"Ez egy kemény világ, ami nem kedvez a nőknek. Korábban voltak erős egyéniségek, mint például Dávid Ibolya vagy Lendvai Ildikó, de ők is kikoptak. Éppen ezért kerülhettek előtérbe a politikusok feleségei" – értékelt Kiszelly Zoltán politológus.

Orbán Viktor korábban több interjúban is említette, csak feleségében bízik igazán. Az ő divattanácsait követi, de például a felesége révén ismerte meg a Közgép-vezér Nyerges Zsoltot is. Tavaly nyáron, amikor devizahitelesek tüntettek Orbánék házánál, a felesége ment ki a tömeget lecsillapítani. Ezért a Bors által felkért szakértők szerint nem kérdés, hogy jelenleg Lévai Anikó Magyarország legbefolyásosabb hölgye.

A Top10-ben utolsó helyen szerepel Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor főtanácsadója, harmadik Schmitt Mária. Ötöddik lett Karas Mónika, a médiahatóság vezetője és 6. Yvone Dederick a TV2 belga vezérigazgató-helyettese. Rubint Réka is odafért, ő 8. helyen végzett.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem hallani, nem látni. S ha igen, akkor is sokszor nagy fekete szemüvegben, vagy éppen csontig lesoványodva. Nem bántom szegény asszonyt, lehet neki baja elég. De hogy ő legyen a legbefolyásosabb? Lehet, hogy a vagyona révén? Tényleg nem értem. Persze, CSAK A FIDESZ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@csa-csa: Azért kapott hosszú lejáratú használatra sok-sok állami földet a vő uram húga, hogy ne legyen szegény?
Így az lett szegény aki eddig művelte, most meg éhen döglenek az állatai
m.macskosz
@Horizont: Nem látom a nagy tragédiát. Látom naponta, hogy az emberek 10.-20 évvel idősebbnek tűnnek a valódi koruknál, mert megviseli őket az élet, ehhez képest Lévai Anikó kimondottan jól tartja magát. (De, ha nem így lenne, nekem az sem okozna álmatlan éjszakákat.)

Láttál volna engem ma, melóból hazafelé jövet, vagy hajnalban, amikor gályázni indultam...:)
nemsemmi
""""" csak feleségében bízik igazán""""
Nemsokára őbenne sem fog.
Minden diktátor megbolondul, üldözési mániája lesz.

Csak ki kell várnunk.

Persze előtte még tönkreteszi az országot.
Mangu
"Bors gondolt egy merészet és megkérdezett néhány szakértőt"! Na, én ezekre a szakértőkre lennék kiváncsi. Egyébként azt is érdekes lenne tudni, hogy kire és mivel gyakorolnak befolyást e hölgyek. Amint olvasom a véleményeket, nem sok hozzászólóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.