Budapest — Lázcsillapítóval és lázmérővel felszerelkezve siettek a kórházba lányai Marika nénihez (†86), de mire odaértek, édesanyjuk már nem élt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hát ez nagyon érdekes...a kórházat okolják kizárólag? Na és miért is várták meg, hogy kiszáradjon a néni? Azért talán ők is hibáztak ha az anyjuk ilyen állapotban került kórházba.
varirmag
"A tízszemélyes kórteremben mindössze egyetlen nővérhívó volt, amit azonban nem tudtak használni, így a testvérek jobb híján maguk segítettek a magatehetetlen pácienseknek. Legyengült édesanyjukhoz akkor hívtak segítséget, amikor Marika nénit meg akarták igazítani az ágyában. Mivel az asszony keringési elégtelenségben szenvedett, lábát és karját is sebek borították, de Máriáék állítása szerint a nővéreket ez sem nagyon zavarta.
– Üvöltött a fájdalomtól, amikor ketten feljebb húzták. A párnáján egyre csak nőtt a vértócsa, a nővérek ugyanis lenyúzták a kisebesedett, amúgy is pergamenvékony bőrt a karjáról – tette hozzá Mária."

Most mondanám hogy ez túlzás , de nem az.
Elképesztő horror ami az eü-ben folyik.
A "betegjogi " képviselőket is eltartjuk,de nem tesznek semmit,csak a fizetésüket veszik fel.
Az évtizedeken keresztül járulékot fizető emberek ha megbetegszenek nem számíthatnak
az orvosokra,a nővérekre. Őket nem védik a politikusok, a "jog"védők.
És ne jöjjön senki azzal hogy nem fizetik meg őket !!! Azokat sem fizették meg akik most betegek,de évtizedeken keresztül fizették az adókat és a járulékokat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.