Szigethalom — Budapest — Nem tartozik, mégis minden hónapban 35 ezer forinttal megcsapolja Szekeres Józsefné Klára (77) nyugdíját a végrehajtó. Az idős asszony hiába lobogtatja papírjait hivatalban, bankban, bíróságon, hogy jogtalan a végrehajtás, panasza másfél éve süket fülekre talál.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@lópicigáspár: (11:02) Nem akartam hosszúra nyújtani az előbbi kommentemet. "Sz. Józsefné kezesként teljes vagyonával felel a hitelért. Ez azt jelentené, hogy mindaddig vonnák a nyugdíjából a 35 ezer forintot, amíg ki nem egyenlíti a feje fölül eladott lakás értéke és a kamatokkal növelt hitelösszeg közti különbséget." - itt van a bibi.
Megindult a végrehajtás, aki tud, fizet. A végrehajtók a legaljasabb fajta. (De százmilliót lehet vele havonta keresni.)
lópicigáspár
@verőce21: "Pontosabban zálogkötelezettséget vállalt, ami azt jelenti, hogy nem fizetés esetén lakását fedezetként viszi a bank, de mással nem tartozik."
nyanya001
" – A hölgynek jogorvoslati kérelmet kellett volna előterjeszteni a végrehajtást elrendelő bíróság felé vagy pedig nekem, ha hibás a bírósági okirat vagy ha én hibáztam – közölte kérdésünkre M. György. Ám könnyen lehet, hogy Klári néni már kifutott a határidőből, a nyugdíját már másfél éve vonják, eddig több mint 600 ezer forinttal rövidítették meg "

Ha f@szikám te hibáztál, a hibát sűrgősen javítsad ki és a 600 ezer Forintot a saját zsebedből fizesd ki Szekeresnének !
verőce21
@lópicigáspár: (11:20) "...azzal kezdődött, hogy kezességet vállalt egy ingatlanhitelre." - a többi, csak belemagyarázás.

Ha a fia nem fizet továbbra sem, valakinek állnia kell a cehhet, akinek jövedelme van!
lópicigáspár
@verőce21: Oszthatjuk itt az észt, ha nem látjuk az eredeti szerződést. Kár vitatkoznunk.
verőce21
@lópicigáspár: (11:32) Ja, meg kár lenne neki rongyos havi egymillióért bejárni a Parlamentbe, ha százat is kereshet végrehajtóként! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.