Pottyondy Edina a Forbes összeállítása szerint a a 4. legbefolyásosabb magyar nő, így nem mindegy mit mond vagy ír le: „Ha ezt a dumát zsidózásos párhuzammal, a baloldali sajtóval szembeni rágalmakkal, az lmbtq emberek és jogok megtagadásával bármely nyugati baloldali párt elnöke megengedné magának, még egy sikeres EP választás után is fel kellene állnia.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ezt a biciklit túltoltad, Edina. Ferenc ugyanis nem arról beszélt, nem azt mondta, amit a szájába adsz, hanem tágabb összefüggésben láttatta a magyar választók igénytelenségét , a média felelősségét, és természetesen a magáét is, amit egyáltalán nem tagadott.
Én végig hallgattam azt a beszélgetést. Lehet, hogy Gyurcsány nincs toppon, miért is lenne 15 évnyi meghurcolás és egy ilyen fiaskó után, de, aki nem érti az ő, szerintem helyes demokráciaértelmezését, attól hülyén jön ki, ha pélcát tör felette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.