Pottyondi Edina keményen beszólt Gyurcsán Ferencnek. 

Pottyondi Edina egy, a közösségi oldalára írt posztban szólt be a DK elnökének: 

„Kedves Ferenc! Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné? Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak. A pártja mindenben támogatja, hiszen ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal abban nincs felelőssége, ahogy abban sincs, hogy a baloldal Magyarországon egy romhalmaz. Joguk van így gondolni. És a DK szíve-joga, hogy mindörökké elnökké válassza, vagy fáraóvá, vagy akár félistenné. Hiszen ez egy roppant demokratikus szervezet” – írja Edina posztja alapján a Mandiner.hu

Pottyondi Edina keményen odamondta Gyurcsány Ferencnek: „Gratulálok, mert ezzel még engem is sikerült meglepnie."

Forrás: Facebook/Pottyondi Edina  

A humorista azt is nehezményezte, hogy "Gyurcsány a legutóbbi indexes önmosdatásában az lmbtq-közösség jogait és képviseletét jelölte meg a kudarca egyik okának. Mivel a DK elnöke szerint a magyar társadalom alap kultúrája szerint a társas kapcsolatok a férfi-nő kapcsolatára épülnek, ami kultúrát szerinte védeni kell”. Pottyondi szerint ezt a Fidesz oldaláról szokás hallani, nem pedig a baloldal felől. 

Pottyondi Edina keményen odamondta Gyurcsány Ferencnek: „Gratulálok, mert ezzel még engem is sikerült meglepnie."

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

„Gratulálok, mert ezzel még engem is sikerült meglepnie. Várom, hogy a magyar társadalom állítólagos »konzervatív értékei« okán mikor ront neki a liberális szabadságjogoknak (jó, ezen már túl vagyunk a rendőratakkal), vagy mikor ront neki a szociális értékeknek.” – tette hozzá a humorista.

Forrás: Mandiner, Facebook/Pottyondi Edina

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
edinában azt szeretem, hogy nem kímél senkit és piszoku bele tud mászni a megrögzött választókba ,akik a kedvenc pártjuk iránti szeretetböl,tiszteletböl még az eszük használatáról és a humorukról is lemondanak!
@Géza: ill. shikari egy másik eset, a tibink már hülyén született!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Loksmith
@Béla333: Valami szánalmas hiszti amit előad, már nem is tudom ki a betegebb, ő, vagy a pandantja?
Méhes
@Szegény Dzsoni és Árnika: nem oszt nem szoroz,elfér
Nyírfa
@Béla333: 17.46

Köszi a linket. Az újságíróról vagy jót vagy semmit, maradok a semminél. Ellenben vettem a fáradságot, és megnéztem a teljes beszélgetést.
Örömmel konstatálom, hogy Gyurcsány harcra kész. És ennek azért is örülök, mert - igaz, hogy vehemenciája miatt olykor nem értettem a beszédét, s emiatt vissza kellett hallgatnom - Magyarország egy ízig-vérig felvilágosult emberének a gondolatait követtem figyelemmel.
Értem őt, és látom, hogy ez az ország milyen messzire van mindattól, amit ő képvisel. Egy feudális tudatú társadalom nem viseli el a demokráciát.
Csak azokat sajnálom, akik szárnyalnának , de ide kötötte őket a születésük. Mert nem tud, és nem is akar mindenki elmenni.
csak úgy....
@Nyírfa: nem tudom szereted e kéri lacit? - csak úgy mert érdekes...
ez egy 7 részes izgalmas beszélgetés egy szemtanúval ,aki hajlamos arra,hogy kimondja az igazságot...
www.youtube.com/@KeriLaszloYT/videos
jesz
Meddig kell Gyurcsányt bámulni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.