Ezrek vesznek részt az estig tartó a 19. Budapest Pride felvonuláson. A színes tömegben ismert emberek is feltűntek, és volt olyan demonstráló, aki Orbán Viktornak üzent táblájával.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mióta azt a Lengyel telefonlehallgatást közzétették, ezen nincs csodálkozni való.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Van egy "jobb sorsra érdemes" nagyon szép szivárványsávos esernyőm. Praktikus, erős - nem fordítja ki a szél.
Sajnos a szivárványszínt kisajátították, mint jelképet, - emiatt az esernyőtartóban várja az "elmúlást", én pedig vehetek egy másikat, ami nem könnyű, mert zömmel egyszerhasználatosokat lehet kapni.
Desischado
Nekem nagyon tetszett, jót nevettem! Ja kérem, aki ribancnak áll, az ne csodálkozzon, ha ezt kapja! Haláliak voltak a rúzsos képükkel! Szerintem nagyon frappáns!
dragonfly
@Desischado: Több vér van ezeknek a pucájában mint sok sunyi,seggnyaló polgártársainkéban...ha ezeken múlna,más pennával írnánk már régen.
bakegya
Rájátszott,nagyétvágya van az biztos-erkölcsi síkon saját magát csúsztatta rá mindenre és mindenkire-a gusztusánál csakk a vagyongyarapodási térképe lehet szinesebb-mindenki tudhatja kiről-és miről beszélnek ezek a bátor emberek-véleményem szerint ezek nem is mind melegek!
Sok sok még itthon élő fiatal,egyetemista is kint volt- pusztán szolidalitásból !
Desischado
@dragonfly: Egyetértek, kedves Sárkány!
szandokan
@Desischado: A kárörvendőknek el is hiszem, hogy tetszett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.