Meztelenül fotózta magát egy tehénnel Allyson Anne Lamb, egy profi fotós - párhuzamba állította a saját és a csinos kis szarvasmarha testrészeit. A fotósorozat célja elég világmegváltó, kritika a mohó, a mindent felevő emberiség ellen. Őszintén bevalljuk, nekünk kicsit sok így a tehén a meztelen nővel, de döntsétek el, nektek, tetszik-e.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@lópicigáspár: Nehogy valakinek eszébe jusson a férfit a disznóval lefényképezni!!:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Megkövetek mindenkit , kinagyítottam tőgye van , tőke nincs :-)))) a fene sem ismeri az ilyen marhákat ..nikyke.lapunk.hu/tarhely/nikyke/kepek/donald2.gif
pictor
Van akinek a tehén tetszik jobban?:))
lópicigáspár
@karma1: Képzeld már el ugyan, hogy elkezdene röhögni a bika, ha nekiugrana valaki hátulról...! :-)))
postamester
Hát igy hátulról nézve, sok Nö megirigyelhetné
a tehén " karcsu" fenekét...Nem hiába a mende.monda...
karma1
@lópicigáspár: @postamester: @Senara: Megmutattam a ferjemnek a kepet, O bizony szakerto, evekig tenyesztett tejelo teheneket, es ennek a fajtanak "brahman" a neve, Indiaban ezek a szent tehenek, a fule pedig aert ilyen tasla, hogy tudja magat legyezni a meleg ellen. Amikor a tehen popojat is meglatta, akkor azonnal kozolte, hogy ez egy "brahman es egy ... hibridje," de a masodik tehenfajta neve olyan qrva hosszu volt, hogy nem erte meg lebetuzni... Ausztraliaban is ezt tartjak szivesen, mert jol turi a hoseget, alig van szore, birja a szomjusagot, megis tejel...

(Mit gondoltok, a fotosjanykanak is vannak ilyen jo tulajdonsagai? Mert kepeket azt nagyon szepeket tud csinalni, valoban, de a tobbi?...:-)))
karma1
@lópicigáspár: Azert a bika is elegge gondolkodoba esne, hogy melyik popot valassza, nemdebar?...:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.