A miniszter szerint minden magyar jövője a tét a mostani választáson.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez jó. A költségvetés összeomlott, a soros elnökségük ellen lobbiznak az EP képviselői, a befagyasztott pénzek arra várnak, hogy ne Orbán legyen a kormányfő, ám civilek és önkormányzatok, tehetséges, tiszteséges vállalkozások pályázat útján hozzájuthatnak az uniós forrásokhoz, most buktak le a letagadott hacker-üggyel, az elnökről kiderült, hogy közönséges búnöző, sem az EU-ban, sem a NATO-ban nem tartják őket megbízható szövetségesnek, de ez mind elhanyagolható, és juszt is csak a fidesz, Kínáig meghosszabbítva.
Béke és pénz akkor lesz újból az országban, ha ők végre oda kerülnek, ahová az igazságszolgáltatás szerint valóak.
Ez a szemérmetlen , pimasz hazudozás , amit művelnek, világraszóló, de erre nem lennék büszke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@nemkati: Kitenném a szégyen táblára,hogy amit lerohasztanak azt vagy magánosítják a haveroknak,vagy mint a tanárok bérének rendezését "külföldről" várják!Evvel az erővel a muszkától vagy a kinai demokratáktol is várhatnák,hiszen nekik zálogosítják el a maradék országunkat!Amit nagy elődeik sikeresen vesztettek el a háborúban!
nemkati
@Nyírfa: @balos: Végtelenül elkeserítő és dühítő, hogy amíg módszeresen rohasztják le az országot minden téren, addig az ő vagyonuk egyre több milliuárdra nő. Tuggyukkik.
Nyírfa
@nemkati: 10.18

Az, Dühítő is, elkeserítő is. Éppen tegnap írtam Kínával kapcsolatban, hogy nehéz őket nem gyűlölni. A fideszt egyre nehezebb. Nem gondoltam, hogy megélek egy olyan folyamatot, amely a történelem során a világ számos országában, itthon is, forradalmokhoz, lincselésekhez vezetett
nemkati
@Nyírfa: Pedig, a "mindenki aki nem fideszes" ellen szított gyülöletük viszontgyűlöletet szült, aminek nagyon durva következménye lehet. A hazugságok nem ott kezdődtek, de mindent elmond 0rbán terveiről, amikor az általa kiépített rendszert Nemzeti Együttműködés Rendszerének nevezte el. Ez a nemzet már nem működik együtt senkivel, legfőképp saját magával nem. Bár, az ő szemszögükből azért lehet, hiszen a nemzetből kizárták azokat, akik nem értenek velük egyet. Akiket soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassanak.
Pusztai
Jut eszembe ez a Lázár kijelentés bizonyíték A HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉSRE, ami törvénytelen és büntetendő!!
Nessy
@nemkati: Nem is hallgattatják el. Csak Megjelenik náluk a NAV,az ÁSZ, a rendőrség, TEK, és legvégül az a ÁVH fideszes,egyelőre szelidebb reinkarnációja az SZVH. Aztán jön a pénzbüntetés! Kell a költségvetésnek a pénz a fenntartásukra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.