Úgy tűnik, hogy Mága Zoltán hegedűművész beáll a hollywoodi hírességek sorába. A Balaton Sound fesztiválon nem kis feltűnést keltett – írja a Blikk.

Mága Zoltán a Blikk cikke szerint a buli VIP-területén töltötte az idejét, ahová csak egy szűk réteg juthat be, ezért is volt érthetetlen, hogy miért fogadott kísérőt, aki oszlatta Mága előtt a tömeget, vagy éppen türelmesen várta őt a mosdó előtt. A külföldiek azt hitték, a hegedűművész igazi világsztár, hiszen csak náluk látni ilyet, a magyarok azonban jót mosolyogtak a dolgon.

Mága a lapnao azt mondta, nem alkalmaz ugyan személyesen testőröket, de vannak olyan helyek, ahová kötelező jelleggel kísérik, ilyen egy fesztivál is, ahol mindig előfordulhat valami váratlan dolog.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Mert már ő is elszállt magától Mágától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Igazad van, nagyon rossz felé megy! És én is Menuhinra szavazok! Hallottam hegedülni már ezelőtt is, a hátam borsódzott a gyönyörűségtől! Egy géniusz volt az az ember! Sajnos, hogy csak volt! De a játéka szerencsére itt van!
Silber drága, köszi a linket, már le is szedtem!
Banyak
@Atha: Ki vagy te anonim paraszt? Vállald be a neved, ha ilyeneket írkálsz!
Nyuszicsibe
@Banyak: nem tudom, mivel törte össze @Atha: a lelkivilágodat, de ha azért vagy itt, hogy köpködjél, akkor tipli van. Tudoooom...nem osztottál nekem lapot, de várd meg amíg ez engem érdekel. Atháról szállj le. Mellesleg rád sincs írva, hogy gyökér, mégis az vagy. Pont.
Atha
@Nyuszicsibe: Kedves Nyuszicsibe, köszönöm a kommentet! Edzett nagyfiúként igyekszem állni a sarat! :-)
Atha
@Banyak: Kedves Banyak!

A pedigrémmel kapcsolatban szerintem nem kell megmagyaráznom annak aki ismer, mindenesetre maradok tisztelettel és szeretettel továbbra is a 'Nagyérdeműé'!
A további trágyaszórást és mocskolódást ide:
www.facebook.com/Attila.Fenyvesi.Inflagranti

Békességgel és üdvözlettel, Fenyvesi Attila, Inflagranti zenekar
Atha
@Banyak: Bocsánat, átszerkesztek:
"A szakmai pedigrémmel kapcsolatban szerintem nem kell magyarázkodnom annak aki csak egy kicsit is ismer, mindenesetre maradok tisztelettel és szeretettel továbbra is a 'Nagyérdeműé'!"

...így most!

Üdv!

:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.