Úgy tűnik, hogy Mága Zoltán hegedűművész beáll a hollywoodi hírességek sorába. A Balaton Sound fesztiválon nem kis feltűnést keltett – írja a Blikk.

Mága Zoltán a Blikk cikke szerint a buli VIP-területén töltötte az idejét, ahová csak egy szűk réteg juthat be, ezért is volt érthetetlen, hogy miért fogadott kísérőt, aki oszlatta Mága előtt a tömeget, vagy éppen türelmesen várta őt a mosdó előtt. A külföldiek azt hitték, a hegedűművész igazi világsztár, hiszen csak náluk látni ilyet, a magyarok azonban jót mosolyogtak a dolgon.

Mága a lapnao azt mondta, nem alkalmaz ugyan személyesen testőröket, de vannak olyan helyek, ahová kötelező jelleggel kísérik, ilyen egy fesztivál is, ahol mindig előfordulhat valami váratlan dolog.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Mert már ő is elszállt magától Mágától.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Mert már ő is elszállt magától Mágától.
Bástya Elvtárs
... mert olyan jó a KÖZ-BIZONYTALANSÁG!
Ha John Lennon is komolyan vette volna, még élne!
szaboria1
Az igazi hegedű művész nem plébekről adja elő a műsorát.
volvós
Szerintem a " rajongók " között van egy-két rasszista is (sajnos), de mondjuk meg öszintén, egy Balaton Soundon mit keres a popzene, a kemény rock között egy klasszikus???
Ez csak feltünösködés...nem népszerüsités...a csajokról...hmmmmm
Nem hiszem, hogy a piás, drogos közönség ne inzultálná. Jobban tenné, ha csak a megszokott helyeken koncertezne ( Zeneakadémia )
silber13
@szaboria1: 10:26-ra . szerény véleményem szerint Mága nem Playbacket használ, hanem félplaybackol. Akik a színpadon cincognak,valóban nyüstölik a poros fát, de a kíséret bizony konzervipari termék.
lópicigáspár
Megteheti, tegye, kit érdekel. Az viszont elgondolkoztató, hogy ebben a fenenagy rendben, minek egyáltalán testőr, akár neki, akár másnak is!
levarosbukta
Nem tehetek róla, de nagyon nem bírom ezt az utánozó faxot, vannak akik nála jobban bazseválnak még se játsszák az eszüket!
silber13
@szaboria1: Azért szeretném egyszer a művész urat minden sallang nélkül így játszani, bár nehezen tudnám elképzelni-
www.youtube.com/watch?v=XkZvyA69wCo
Pálinkafőző Rézüst
Mága maga magával magozott a magtárban, mágás mindenese mág lesegette mágában.
silber13
@szaboria1: Persze, hogy messze van tőle De Menuhin rendelkezik valami olyan belső plusszal, amivel az ilyen Mága -félék sohasem fognak rendelkezni
Atha
@silber13: Mesélni tudnék én a honi playback-legendákról!
Ami az Arénában újévi "koncertként" folyik az minden-nemű meggyalázása annak amiért anno a Zeneakadémiai diplomámat kaptam.
Merthogy még playbackal...de mikor máséra, no az a cuki.
Gyorsan befejezem mert a ... még rám rúgja az ajtót aztán kitelepítenek valahová.
Nem szeretném, úgyhogy ne szólj szám...
silber13
@Atha: Hello! Hát tán csak nem telepítenek ki..?:-))A Mága-féle újévi koncertet mindig is rühelltem, lehet maradi vagyok, de nekem a bécsi koncert az igazi!
Atha
@silber13: Az legalább nem playback! :-)
1995-2000-ig a Strauss zenekarral turnéztam végig Franciaországot, Spanyolországot. a Benelux államokat és Svájcot! Kb. 600X játszottam a Kék-Dunát. Szerinted mennyire szeretem? :-D
silber13
@Atha: Gondolom nem vágod magad a földhöz, ha meghallod! Na látod. íg vagyok én a D-moll tocátával, mert és a Hulló falevelekkel, Rhoda Scott és a tisztelt TV gondoskodott róla, hogy gyomorgörcsöt kapjak, ha csak néhány taktusát meghallom ennek a csalamádénak.
Igazi Trebics
Fél, mert jönnek azok a mocskos rasszistákok, meg a faszistákok, oszt akkor neki annyi!
evacica
Kár Mágáért, valóban egy tehetséges hegedűművész, nem lenne szüksége ilyen dolgokra. Hol a vitézi rendbe való belépés, majd kilépés, testőrökkel való járkálás, mi szüksége van erre? Fisher Ádám nem hozott magával testőrt mikor a Szabadság téren közösen énekeltünk, pedig van olyan nagy művész mint Mága, ha nem nagyobb! Sajnos nem tudja kezelni a dolgokat, nem ettől lesz valaki elismert! Az ilyen alürők csak nevetségessé teszik.
F_Viktor
Azért kellenek a testőrök, mert eladta a lelkét a Nagy Vezírnek!
O'szt majd ő is csak az éjszaka leple alatt, 100 rendőr biztosítása mellett mer csak koncertezni... amúgy birodalmi sas-szobor módra.
Desischado
Igazad van, nagyon rossz felé megy! És én is Menuhinra szavazok! Hallottam hegedülni már ezelőtt is, a hátam borsódzott a gyönyörűségtől! Egy géniusz volt az az ember! Sajnos, hogy csak volt! De a játéka szerencsére itt van!
Silber drága, köszi a linket, már le is szedtem!
Banyak
@Atha: Ki vagy te anonim paraszt? Vállald be a neved, ha ilyeneket írkálsz!
Nyuszicsibe
@Banyak: nem tudom, mivel törte össze @Atha: a lelkivilágodat, de ha azért vagy itt, hogy köpködjél, akkor tipli van. Tudoooom...nem osztottál nekem lapot, de várd meg amíg ez engem érdekel. Atháról szállj le. Mellesleg rád sincs írva, hogy gyökér, mégis az vagy. Pont.
Atha
@Nyuszicsibe: Kedves Nyuszicsibe, köszönöm a kommentet! Edzett nagyfiúként igyekszem állni a sarat! :-)
Atha
@Banyak: Kedves Banyak!

A pedigrémmel kapcsolatban szerintem nem kell megmagyaráznom annak aki ismer, mindenesetre maradok tisztelettel és szeretettel továbbra is a 'Nagyérdeműé'!
A további trágyaszórást és mocskolódást ide:
www.facebook.com/Attila.Fenyvesi.Inflagranti

Békességgel és üdvözlettel, Fenyvesi Attila, Inflagranti zenekar
Atha
@Banyak: Bocsánat, átszerkesztek:
"A szakmai pedigrémmel kapcsolatban szerintem nem kell magyarázkodnom annak aki csak egy kicsit is ismer, mindenesetre maradok tisztelettel és szeretettel továbbra is a 'Nagyérdeműé'!"

...így most!

Üdv!

:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.