Miért nem lépünk oda, ha észrevesszük, hogy egy láthatóan elhanyagolt fickó egy idős nőt vegzál? Miért nem állunk ki a diáklány mellett, akit részegek zaklatnak az éjszakai négyes-hatoson?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Mert tutyi-mutyik vagyunk, és el akarjuk kerülni a macerát, ami Magyarországon a normális embernek jut, ha beleszól a szemetek cselekedeteibe.
Ennek ellenére valami elindult, mert nem engedték lelépni a gyilkost az emberek. Csak az a kérdés miért vártak a megfogásával a tragédiáig. Ha tényleg elötte több embert inzultált, akkor valaki miért nem vágta jól nyakon, hogy észhez térjen, vagy a kerekei helyükre billenjenek. Megmenekülhetett volna a néni.
Remélhetőleg a sok atrocitás miatt elöbb utóbb eljutunk oda, hogy saját magunknak kell megvédeni saját magunkat és ennek szellemében segítünk bajbajutott embertársainkon.
bakegya
Mert reménytelen a változtatás-orbán vicctor üzenheti-Hülye azért nem vagyunk-csakkk a fidess!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.