Porrá égett Macskássy Izolda budapesti lakása, benne ötven év munkájával és családi ereklyékkel. Valószínűleg szándékos gyújtogatás történt: negyedik emeleti erkélyére dobhattak be valamit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@lópicigáspár: Lopicinyem, olvasd el a cikket vegig, szegeny Izolda MINDENET elvesztette VEGLEG, mert meg biztositasa sem volt, mert nem hitte, hogy barmi miatt is szuksege lett volna ra (ez eleg nagy botorsag volt tole, de most mar keso ezen busongani...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@nemkati: Ez egy nagyon elvetemült és gonosz bűncselekmény, én így ítélem meg. A pénzbeli veszteség is, de a múltjának-gyökereinek az elvesztése nagyon megrázó lehet. Azt nem tudja neki pótolni a biztosító. :((( Sajnálom a művésznőt.
Fradigege
Nem vette észre, hogy lángol 103 négyzetméter. Sőt senkisem vette észre. Hip-hop negyedikre feldobtak egy molotov-koktélt? Vagy csak felpöcköltek egy csikket? És miért nem volt biztosítás? Az erkélyen keresztül felgyújtani egy olyen nagy lakást, azért kell sok összetevő. Erkélyajtó nyitva volt? Este volt, nappal volt? Nem értem, főleg ha otthon volt. Nagyon bezárkozva lehetett az alkotói tudatba, hogy nem keltette fel semmi a figyelmét.
karma1
@Fradigege: Olvasd el a fentieket a biztositassal kapcsolatban, meg a velemenyemet a negyedik emeleten valo gyujtogatassal kapcsolatban fentebb.

IGEN, a muveszno NEM vette eszre, hogy eg a muterem, mert volt egy idos kollegam, akinek a novere epiteszmernok volt, es minden munkajat az agyban keszitette, egesz eleten keresztul, ezt valasztotta munkahelyul. A holgy erosen dohanyzott, egyik este a csikket gondatlanul rakta le, igy a szoba teljesen kiegett, a holggyel egyutt, es rengeteg keppel a falon, Munkacsy, Szinnyei, Barabas kepekkel egyutt, es a szomszed szobaban alvo testvere SEM vette eszre, csak masnap reggel, amikor bement volna a noverehez.

Jo volt a szigeteles, igy EZ IS megtortenhet. Alavalo piszok bunozo volt, aki ezt tette.
nemkati
@karma1: Jóestét, vagy jóreggelt? :))
karma1
@nemkati: Joreggelt...:o(( Mindjart megyek dolgozni...:o(( 8-an megszuletett az elso 3 kisbirkank, olyan edik,... A ferjem eteti oket, mert az egyiket a mamaja folyton eluldozi,... Pedig en szeretnem...:o((

Kulonben a fenti sztori igaz, egy aranyos kollegamnak a novere volt, aki egesz eleteben olyan lustacska volt, hogy az agyaban rendezkedett be a rajzolasra is, sosem ment ferjhez, viszont kituno mernok volt... A tesojaval, aki a mi kollegank volt, vizmuveket terveztek kozosen Budapestre...

Remelem, meglesz a tettes, es jol megkapja a 100 evet Monte Christo szigeten, vagy az Alcatrazban,... (jo , tudom, az csak turistalatvanyossag, de megis...) Ja, jo lehet meg Guantanamo is...
nemkati
@karma1: Hát, amiket írtál, abból a kisbirkák a legédesebbek! Az ilyesmik feledtetik, legalábbis egy időre, az olyan jelentéktelen dolgokat, mint pl aljadék gyújtogatók, Sesztákok, 0rbánok... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.