A jelenleg Mallorcán nyaraló színész éppen akkor jelentkezett be feleségével a kinti szállodába, amikor Bajor Imre a múlt szerdán kora délelőtt elhunyt a veszprémi kórházban – írja a Blikk.

Szerintük Gálvölgyi János nem is tud Bajor Imre haláláról. A színész lánya elmondta, hogy sem telefon, sem laptop nincs náluk, hogy teljesen kikapcsolódhassanak. "Apu nagyon szerette Imrét, így eldöntöttük, hogy nem rontjuk el a nyaralását, ezért neki Imre két héttel tovább él, bár emlékeiben biztosan örökre vele lesz" – fogalmazott Eszter.

Bajor és Gálvölgyi barátsága legendás. Éveken át egymás mellett ültek a Heti hetesben is, ehhez mindketten ragaszkodtak, de a stúdión és a színpadon kívül is sok időt töltöttek együtt – olvasható a lap cikkében.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: Ne etesd a trollt, szokta volt mondani Rézüst kolléga. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
És gondolom nem hallott még az internetről sem... :-(
m.macskosz
@lópicigáspár: "Nem vittek laptopot, anya direkt nem akart, hogy kikapcsolódhassanak."
pityuka
@lópicigáspár: Az internet nem akaszkodik az ember nyakába, ha az ember nem akarja.
soler
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
lópicigáspár
Minden szállodában van wifi, ha mást nem is, de 10 percet mindig rászánok, hogy a propellert végigpörgessem a telefonon.
soler
@Horizont: De, a bosszú öröme! Na az legyen a tiéd meg a blikk hír!
m.macskosz
@Horizont: Ne etesd a trollt, szokta volt mondani Rézüst kolléga. :)
vitamin51
@Horizont: Soler magából indul ki, szót sem érdemel!
hattorihanna
Nem hinném hogy még egy újságot sem kap a kezébe,nyaralás alatt...
vukkocska
Nem értem, miért csatáztok, miért vonjátok kétségbe azt, amit Gálvölgyi kislánya mondott. Van valami más információ a birtokotokban? Mert ha nincs, akkor felesleges. Van tv is, van wifi is, de nem hiszem, hogy a mallorcai tévé bemondta volna a halálhírt. Különösen akkor, ha ezt a magyar M1 sem tette. @soler: meg egyszerűen gusztustalan.
@hattorihanna: @lópicigáspár: a temetésre térjenek haza, ez a lényeg. A rossz hír minél később jön, annál jobb. Én sem mondanám meg.
soler
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vukkocska
@soler: hát attól, amit írtál. Netán kandi kamerád van Mallorcán? Az sem egy utolsó dolog, hogy valaki még szopópartikat tud rendezni, mert az impotens már azt sem, az irigykedik, meg ír róla.
vitamin51
@hattorihanna: Ó hogyne, természetesen, Mallorcán az újságok tele vannak Bajor Imre halálának hírével. Miért kell még a kákán is csomót keresni?
csikknorisz
Tudhat róla máshonnan is, nem csak a médiából, vagy a gyerekeitől. Például Mallorcán nyaraló magyaroktól.
human
@soler: Olvasd el amit írtál és meglátod ki a gusztustalan. Kész csoda, hogy ekkor IQ-val kezelni tudsz egy számítógépet. Hacsak nem valaki helyetted kezeli :P
human
@vukkocska: Teljesen egyet értek veled. Miért kellene tudnia róla, hogy pont most kellene figyelnie az itthoni híreket. Azért megy az ember nyaralni, hogy maga mögött hagyja az otthoni bajokat (amiből van bőven) és kipihenje magát.
A telefonomon például be szoktam állítani, hogy csak a családtagok hívását fogadja. Így szoktam nyugodt hétvégét biztosítani magamnak.
JAJMÁR
Ez így természetes, de hogy ez hír, az már fura! Nincsenek "hírek" ?? Mert az, hogy kivel mikor és hogyan közölnek rossz híreket, magánügy.
hear
Kit érdekel már hogy ki hol nyaral?
naaki
Most komolyan, tényleg ez a legnagyobb problémátok, hogy van-e náluk telefon, laptop, postagalamb, menhir? Egy nyaralás azért nyaralás, hogy kikapcsolódjanak, nem azért, hogy percenként az itthoni dolgokról halljanak vagy olvassanak. soler felhasználó meg ne irigykedjen, utazzon Mallorcára, ha kívánós.
Jankó123
@hear: " Egyáltalán hogy ez hír... "

Mégis, hogy belegabalyodtál!
Nil
Gálvölgyi ezt nemfogja tudni megbocsátani a családjának és igaza lesz.
Anyám ugyanezt megtette apámmal mikor a legjobb barátja meghalt.
Miért kell egy másik ember helyett dönteni főleg ilyen álszent alapon.
Bárhogy is fogja érezni magát a nyaralás alatt utána borzasztó lesz neki - és az sem kizárt hogy véletlenül fogja meghallani ahogy a strandon mellette beszél valaki - az biztos jobb lesz ugye?
human
@Nil: Én egyszer egy rossz hírt titkoltam el édesanyám elől, mert meg akartam kímélni legalábbis egy ideig az egésztől. Pár héttel később elmondtam neki és haragudott, hogy csak akkor tudta meg. De ma sem tennék másképp, mert az alatt a pár hét alatt sok konfliktust lehetett így elkerülni. Talán Gálvölgyi lánya is hasonló okokból teszi ezt.
human
@JAJMÁR: Persze, hogy nem hír. Én bulvárhírnek nevezném, mert annak pont jó.
Szvetlana
FIJJUG!!! nyugi, ez egy Blikk hír és azóta már Gálvölgyi is tudja!
hattorihanna
@vitamin51: Nem is figyeltem hol nyaral Gálvölgyi,azt hittem itthon van,ezért is írtam hogy napilap.Egyébként egyetértek Vukkocskával,a temetésre azért érjen oda,az a lényeg. Nem lesz ez könnyű így se-úgy se,egy barátot elveszíteni soha sem az.
Nil
@human: Egy konfliktust nem lehet elkerülni-megoldani kell - vagy elengedni.
Magadnak akartál jót valójában nem az anyukádnak - vele rosszat tettél - nem kicsit nagyon. De erre majd egyszer rájössz te magad is- amikor valaki veled is megteszi ugyanezt és megtapasztalod a másik oldalt
human
@Nil: Szerintem pedig te is vártál volna vele, ha a helyemben vagy. Volt akkor elég bajunk amúgy is. Nem akartam tetézni.
Nil
Apámnak ugyanaz a betegsége volt mint a barátjának aki meghalt és anyám nem merte vele közölni. Ennek köszönhetően a temetés után sikerült megkérdeznie az özvegyet aki eléggé ki van hogy jól van-e a barátja. Szerinted hogy érezte magát mikor megtudta mi történt?
Miért gondoljátok hogy más ember helyett kell döntenetek, információt viszatartani-ami nem egy semmiség.
A halál az egyetlen biztos pont az életünkben és nem az aminek a papok beállítják.
A legjobb dolog ami az emberrel történik.
Csak az élőknek vacak- az a fránya birtoklásvágy nagyon nehezen engedi el a másikat - senki sem a halottat siratja hanem saját magát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.