Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre azzal, hogy összejött a házasságban élő Nánási Pállal, a Playboy fotósával. Európa szépét, aki szoros barátságot ápol Nánási feleségével, Antal Eszterrel, teljesen megdöbbentette a pár szakításáról szóló hír. Zsuzsa ugyanis álompárnak tartotta Nánásit és feleségét, hihetetlen számára, hogy útjaik egy harmadik miatt különváltak .

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Ha egy "álomházasságot" egy "álompár" egyik tagja fel tud dúlni,akkor az LIDÉRC ÁLOMHÁZASSÁG volt...(mindkettő).
eberti
u.i: Laky Zsuzsinak kb. annyi köze van Nóráék házasságához,mint nekünk hozzászólóknak...
tarnoczi1
Én 13 éve vagyok házas de azt tudom hogy, ha minden rendbe megy jöhet akárki és mondhat amit akar az nemszámit egyátalán!
Másrészt meg felmerül a kérdés hogy,Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre ö honantudja ? Talán velükélt a nap 24 órájában? Hát nem hiszem! Szerintem csak az a helyzet hogy,rá kelet fogni valakire és pont kapóra jött Ördög Nóri ha már szarba van túnkolyuk mán bele jobban!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.