Fél évre csaknem hárommillió forintért alkalmazza tanácsadóként a földművelésügyi minisztérium Orbán Viktor korábbi emberét. Kobza Miklós lett a Fazekas Sándor közéleti megjelenésért felelős tanácsadó. Pontos feladairól viszont nem tudni. Új munkatársa van július óta a Földművelésügyi Minisztériumnak. A kormány honlapjára nemrég feltöltött szerződés szerint Fazekas Sándor tárcavezetőnek szüksége volt egy emberre, akinek hivatalosan az alábbi feladatot kell ellátnia: „a miniszter politikai és közéleti megjelenéséért felelős tanácsadó. A miniszter közéleti szereplését, politikai megnyilvánulásait elemzi, véleményezi, ha kell, javítja” – olvasható a kormany.hu oldalon. A munkakört nem más kapta, mint Kobza Miklós, Orbán Viktor miniszterelnök korábbi embere, aki idén év végéig szerződött le a minisztériummal havonta bruttó 497 ezer forintért, fél évre összesen 2 millió 983 ezer forintért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Havi fél millióért tanácsolja, hogy adják a haveroknak a földeket akik elhanyagolják azokat???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
orbán ígérete volt, hogy olcsóbb lesz a kormány, az államapparátus!
Ezzel szemben mi történik folyamatosan? növekszik a létszám, (értelmetlen, kreált beosztásokkal) ezzel együtt a költség is!
Senki nincs aki figyelmeztetné ezeket, hogy nem ezt ígérték? Miránk az ellenzékükre nem hallgatnak, sajnos...
Desischado
Újabb ingyenélő here a porondon. De meddig még?!
Fradigege
Ez hír? A karcagi kunnak én is tudnék tanácsot adni. Első tanács: egy kun soha nem volt szőke, sőt 70 felett őszül. Ez a csibész kunnak vallja magát Szerelmes Országunkban, trianon után. Számomra ez megvilágítja azt a tényt, hogy mekkora nagy seggfej.
esdi
@Cukkini: Mikor? Mi a gyógyszer neve amit optimizmusra szedsz?
Grafix69
Nekem tetszene ez az állás ,szépen megdicsérném minden nap meg megigazítanám szépen a nyak kendőjét ügyelve rá ,hogy ne felfelé álljon a logója. Aztán zsebre basznám szépen a lóvét és megdicsérném milyen okosan néz ki frakkban a majom. Kötél kell ezeknek nem nyakkendő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.