Világviszonylatban a 61. helyen áll a magyar haderő egy netes felmérés szerint. Hazánk Szlovákiát és Szlovéniát ezzel megelőzi.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Vicces volt, amikor írták, Szlovák légteret is mi biztosítjuk. Saját országunkban lévő feladatokat nem tudnák végrehajtani, ha szükség lenne rá. Egy a lényeg, jó pénzért menjenek külföldi kiküldetésbe, missziózzunk.
A cikkben lévő számok pedig a valóságtól messze állnak. Harckocsink sincs már annyi, repülő eszközökbe pedig beleszámolták a szomszéd Mariska - néni söprűjét is, mellyel menni szokott 1-2 kört :).
Haderő - reform keretében, az erős és jólképzett sereget szétzilálták rendesen. Így a mostani csapat, egy vicc kategória, ami csak arra jó, hogy neve legyen a gyereknek, azaz, hogy elmondhassuk, van Honvédségünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Kicsi, gyenge ? Viszonyítsák az első védelmi vonalként jelentős stadionokhoz ! Orbán ennyire alkalmas felelősségtudatú miniszterelnöknek !
Egy trágya, amelyik a legyek után kapkod !
Cicamama55
@sokanvagyunk: S hát a békemenet, a nemzeti haderő, az smafu?! :))
silber13
@Toby: 16:13-ra : Akkor a stabionok alkotnák a magyar Maginot- vagy esetleg a honi Mannerheim vonalat?:-))
lajospapa
Nincs mitől félnünk. A keletről jövő támadást egyből megállítanánk Szentgotthárdnál, az északi nem jutna tovább Szegednél délről meg azért nem jönnének mert nem szeretik egymást. Ukrajnából meg járna egy darab, melyet Putyin úgyis visszaadna. Mint Erdélyt Hitler.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.