Az ételek környezetvédelmi hatásait is számításba kell venni az üvegházhatású gázok kibocsátásában a Cambridge és Aberdeen Egyetemek kutatóinak tanulmánya szerint. Az egészségesebb étrend térhódítása azonban csak egy a számos tennivaló közül, hogy elkerüljük a veszélyes éghajlatváltozást, és biztosítani tudjuk az egész Föld népessége számára elegendő élelmiszert.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.