Budapest – Kétség sem férhet ahhoz, hogy Kelemen Anna (34) nagyon tud valamit – legalábbis az ágyban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Némi párhuzam fedezhető fel Annácska és a politikusok közt. A szemünk láttára csalnak adót és a NAV-ot egyik esetben sem hozza izgalomba a csalás nyilvánvaló volta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@vadsanca: De mindenki számára adott ez az adózási lehetőség úgy hivják "KATA"-s adózás. Évi 6milláig, havi 50e-t kell befizetni, viszont nem lehet elszámolni költséget, tehát csak azoknak éri meg akik szolgáltatnak és ehhez is alacsony költség társul, tehát egy kurva pont ilyen..:)
Főlökött
Valamit nagyon tud : Nem tud adót fizetni, de azt piszkosul tudja. + Olaszból történő menekülést, de ott segítsége is volt.

A média is tud valamit, ha ezen érdemtelennel foglalkozik, nap, mint nap, de minek...
vadsanca
@ziziplanet: Kösz a tájékoztatást! De ennek ellenére még nem minden világos. Ez azt jelentené. hogy havi 500e-ig csak 50e az adó,
Föállású munkavállalóként ezt miért nem lehet választani? Mert előfordul, hogy kevesebb bruttóval többet adóznak emberek.
Törölt felhasználó
@vadsanca: Lehet választani:) Csak erről általában sem nincs fogalma a munkaadónak sem, miközben ő is nagyon jól járna vele, hiszen te meg adsz neki 500e-ről számlát. Tegyük fel 500br voltál eddig bejelentve, ebből te láttál 280-at ő meg járulékokra erre-arra fizetett 220-at. Most nálad maradna 450-en és mondjuk engednél még neki 50-et, akkor is 400. Azt viszont tudni kell, hogy a havi 50 befizetés, az a 8 óráa minimál bérnel megfelelő befizetés. Ami annyit tesz, hogy full tb benne van, de a nyugdíj számításnál olyan mint ha ez idő alatt minimált kerestél volna!!! Persze ha azt nézzük, hogy így akár 150-200e-vel is jobban járnál havonta, akkor ebből a pénzből elraksz havi 50et egy külön számlára, mint nyugger kiegészítés. Amúgy az sem biztos, hogy kell, mert a nyugdíjat a kötelező munkaviszony + az utolsó pár évből keresetéből számolják talán nem tudom... Minden estre ez egy elég jó adózási forma. Egyéni vállalkozónak kell hozzá lenni, de ettől nem kell megijedni, kb ingyenes, bármikor szüneteltethető(addig 0ft) és nem kell könyvelő stb..
Törölt felhasználó
@vadsanca: Ja és nem havi 500e-ig hanem évi 6 milláig. Ha lebontod akkor az 500e-re jön ki igen, de lehet úg yis hogy egyik hónapban 1.2 millió utána meg hónapokig semmi...
És még a főállású foglalkozóval kapcs. Ezzel megszűnik a munkaviszonyod, tehát beszámlázól a cégbe, mint egy külsős...Semmi nem véd, ha gondolnak egyet, akkor mást alkalmaznak holnaptól, nincs felmondás, végkielégités, stb..Ezt csak nagyon jó munkaviszony mellé ajánlanám így ebben a formában..
vadsanca
@ziziplanet: Köszönöm a tájékoztatást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.