Az egész világot bejárta, hogy az űrben szerzett élményeit minél több embernek mesélhesse el. Azt mondja, egyszerűen nem tudja megunni a történetet. Kalandos utazásai során királynőkkel, császárokkal, sztárokkal találkozott. Most pedig új feladatra készül: a kormánypárt felkérésére külügyi tanácsadói feladatot vállalt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ő lesz az űrutazási államtitkár? Bolygók közi szavazatokra gyúr a Fidesz?! :)) Szüksége van erre?! Komolyabb embernek gondoltam őt, mint hogy a politika ingoványos talajába süllyedjen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@bencemacska: azt is elárulhatná hány saját és vér szerinti gyermeket nevel és gondoskodik róluk.
Gyuri Géderről
Szerintem, úgy jár mint Koko! Ő is lepaktált a fidesszel, illetve megvette a fidesz, mint Egerszegit.. Az egész ország kedvencei voltak. Most, ha meglátom valamelyik, tv. műsorban azonnal elkacsolok onnan. már nem vagyok büszke rájuk. A véleményem az, egy ország ikonja a szavazófülkébe politizáljon, és kerülje a látszatát is, hogy pénzért meg lehet venni.
tökyke
@bencemacska: Hú ha engem is nyugdíjaznának egy pohár borét, még a keceli tablettás szart is meginnám...
bencemacska
@tökyke: ma, 15:34

Én annak idején - nem finomítva - úgy hallottam, hogy max. volt! De a magyar-amerikai jó viszony az általam citált "Eredményt"hozta!
Mellékesen: még Amerikában sem szondáztatnak meg diplomata rendszámú autót csak úgy, minden előzmény nélkül!
tökyke
@bencemacska: nem lett volna semmi probléma a vezetéssel, de közben énekelte hogy " száz forintnak ötven a fele " Az a hülye bobby meg nem értette és ezért szúrta ki a balfasz űrhajósát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.