Az egész világot bejárta, hogy az űrben szerzett élményeit minél több embernek mesélhesse el. Azt mondja, egyszerűen nem tudja megunni a történetet. Kalandos utazásai során királynőkkel, császárokkal, sztárokkal találkozott. Most pedig új feladatra készül: a kormánypárt felkérésére külügyi tanácsadói feladatot vállalt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ő lesz az űrutazási államtitkár? Bolygók közi szavazatokra gyúr a Fidesz?! :)) Szüksége van erre?! Komolyabb embernek gondoltam őt, mint hogy a politika ingoványos talajába süllyedjen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
A belügyeskedésekről,a balatoni nagy összepancsolásokról,a nagyon is földönjáró kőtengerkörnyéki ingatlanbulikról...meséljen...de ne nekem,MEG A SZOMSZÉDAIMNAK,HANEM A Z ELJÖVENDŐ FELELŐS MAGYAR KORMÁNY FŐÜGYÉSZÉNEK ÉS NEM MELLÉKESEN A MI HAZÁNK MÉG NEM ELÉG MÉLYRE ELSZEGÉNYÍTETT NARANCSLIGETBŐL KIREKESZTETT LAKÓSSÁGÁNAK.
Cicamama55
Ő lesz az űrutazási államtitkár? Bolygók közi szavazatokra gyúr a Fidesz?! :)) Szüksége van erre?! Komolyabb embernek gondoltam őt, mint hogy a politika ingoványos talajába süllyedjen.
bencemacska
A Los Angeles-i autózási szokásairól kérdezhetünk?
bencemacska
@bencemacska: Elnézést az Washingtonban volt!
bencemacska
Sajnos összekevertem két nevet. Helyesen:

"1996–1997-ben légügyi attaséként dolgozott Washingtonban, de ittas vezetés miatt, a diplomáciai botrányt elkerülendő el kellett hagynia állomáshelyét. Ő akkor azt mondta, hogy egy fogadáson egy pohár bort fogyasztott. Az eset politikai karrierjének végét jelentette, röviddel később hazarendelték, és nyugdíjazták."
human
Szerintem csak azért kell a fidesznek, hogy megkopott keleti nyitás politikájukat kicsit megfényezzék a nevével. Ezt persze ő nem akarja látni, mert örül, hogy kell valakinek.
Nálunk is volt egy fidesz aktivista akinek vezető pozíciót ajánlottak fel és örömmel vállalta is volna (és szerintem jól is csinálta volna), de közben kiderült, hogy csak bábnak kellett volna. Nem vállalta a pozíciót és később már független jelöltként indult a választáson. Így jár az aki nem pártkatona akar lenni, hanem az elveihez ragaszkodó konzervatív jobboldali. Volt ezen kívül még egy fideszes vezető, akit azért váltottak le, mert szakmaiságot előbbre valónak tartotta, mint a pártutasítást.
csa-csa
mi a baj az Anettkával?? Leszámítva egy-két enyhén szólva is megosztó műsorát, egy igazán értelmes, tanári diplomával rendelkező több nyelven beszélő nő!
miazavalami
Miért kell minden legendának megmutatni a valódi arcát?
bencemacska
Ő is csak egy pitiáner szélkakas. Egyre lejjebb adja.
Horn kormányban washingtoni katonai attasé, Orbán kormányban egy nyalonc tanácsadója!
Ez ám a karrier!
Desischado
Két szóval is jellemezhetem. Szánalmas, és undorító.
bakegya
@bencemacska: azt is elárulhatná hány saját és vér szerinti gyermeket nevel és gondoskodik róluk.
Gyuri Géderről
Szerintem, úgy jár mint Koko! Ő is lepaktált a fidesszel, illetve megvette a fidesz, mint Egerszegit.. Az egész ország kedvencei voltak. Most, ha meglátom valamelyik, tv. műsorban azonnal elkacsolok onnan. már nem vagyok büszke rájuk. A véleményem az, egy ország ikonja a szavazófülkébe politizáljon, és kerülje a látszatát is, hogy pénzért meg lehet venni.
tökyke
@bencemacska: Hú ha engem is nyugdíjaznának egy pohár borét, még a keceli tablettás szart is meginnám...
bencemacska
@tökyke: ma, 15:34

Én annak idején - nem finomítva - úgy hallottam, hogy max. volt! De a magyar-amerikai jó viszony az általam citált "Eredményt"hozta!
Mellékesen: még Amerikában sem szondáztatnak meg diplomata rendszámú autót csak úgy, minden előzmény nélkül!
tökyke
@bencemacska: nem lett volna semmi probléma a vezetéssel, de közben énekelte hogy " száz forintnak ötven a fele " Az a hülye bobby meg nem értette és ezért szúrta ki a balfasz űrhajósát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.