Hiába az orbáni papagáj-kommandó Szijjártótól L. Simonig, ilyen artikulálatlan hablatyolásra egyik Fidesz-drodid sem képes a mai napig.

Ez a videó – melyen turistákat invitál fagyizni a volt miniszterelnök – már nyolc éve csücsül a YouTube-on. A Cink szerkesztője találta, nagyon örült neki, örüljenek önök is.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyeneskifli
Úgy látszik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrnak nőtt a népszerűsége.
Nem kicsit,nagyon.
Megint vele foglalkozik az kormány s a médiájának nevezett óvoda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Orbán divatba hozta a "hablatyolás", c. kifejezést, miért is kellett ezt mindjárt Gyurcsányra is vonatkoztatni?
És ha már erről a színvonalas kifejezésről van szó, felsorolhatjuk a többi "hablatyolót is, Kövér, Rogán, Lázár Semjén, Harrach, Kósa, Szíjártó, meg az egész fideszes gárda, hogy az ős hablatyolót ki ne hagyjam, ne feledkezzem meg Dr Torgyánról sem.
Így nézünk mi ki.
Hellcat
Ő legalább angolul kérdezte meg őket, hogy kérne-e fagylaltot...tolmács nélkül.
tivoli
Gyurcsány a nagy demokrata, a szociálisan érzékeny, a fidesz ellenes. Piha.
Szégyellem magam helyette is!
sentinel216
E mmi? A Cink szerkesztője jelentkezzen holnap pisis Kocsisnál egy drog tesztre! Vagy a gyurcsányozóknak már csak ennyire fussa? Kár volt neki a billentyűket koptatni.
egyeneskifli
Úgy látszik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrnak nőtt a népszerűsége.
Nem kicsit,nagyon.
Megint vele foglalkozik az kormány s a médiájának nevezett óvoda.
tivoli
@egyeneskifli: Tett érte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr, hogy vele foglalkozzanak. Éppen most bizonyította, hogy nem érdemli a népszerűséget.
A tisztessége csorbát szenvedett "Nem kicsit,nagyon."
egyeneskifli
@tivoli: Mit tett???
Emberi módon viselkedett?
Nem vágta zsebre a kezét?
Nem köpködött szotyolát.
Nem akart kezet csókolni egy indiai nőnek?
Mégis mit tett???
Linna
Én sem kapisgálom hogy vajon mit tehetett, de úgyis tökmindegy! Azt számolgatják, hogy vajon ki fogja uralni a parlamentet, ha végre Orbán távozik, de az összes rohadék hiába reménykedik, az öt ember kivételével mindegyikük egy "hablatyoló" tolvaj, rabló, gyilkos szemétláda!
tivoli
@egyeneskifli: tegnap, 22:31
Miért nem azt kérdezed, hogy mit nem tett? Ha ő most az állítólagos ideológiájához ragaszkodik, akkor nemmel szavaz a Vonával együtt és nem tolja Orbán alá a széket . Ezek után mondhat bármit, józan ember nem fog hinni neki soha többet. Most bizonyíthatta volna a tisztességét, de nem tette.
"Emberi módon viselkedett?" Hol itt az ember?
Amit írtál az meg merő hhablaty, terelés a lényegről.
egyeneskifli
@tivoli: Figyelj!Érdekes.
Remélem tudod ki az a Varjú László s melyik párthoz tartozik.
Ha nem akkor segítek.
A Demokratikus Koalícióhoz.
Ennek a pártnak elnöke Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr

dkp.hu/article_display/-/asset_publisher/c3KpwxagqL2V/content/mondjunk-nemet-a-parlamenti-kepviselok-ingyenes-autopalya-hasznalatara-/10339;jsessionid=3645A102286636936BF8D9228522EB9F

Mondjunk nemet a parlamenti képviselők ingyenes autópálya használatára!
2014. dec. 16. 07:50

Tegnap délután a Parlament a Fidesz kezdeményezésére sürgősséggel napirendre vette azt a kormánypárti indítványt, miszerint a parlamenti képviselők üzemanyagkártyájuk terhére vásárolhassák meg az autópálya-matricát.

Ez felháborító cinizmus, amikor a fél ország amiatt háborog, hogy a Fidesz minden választási ígéretét megszegve ki kívánja terjeszteni az autópálya használatáért fizetendő díjat, az utak városi bevezető szakaszára és az M0 autóútra is. Teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy a sürgősségi indítványt az LMP és az MSZP is támogatta.

A Demokratikus Koalíció elutasítja az útdíj-fizetés kiterjesztését és elfogadhatatlannak tartja, hogy a növekvő közteher alól kivonják a parlamenti képviselőket.

Ezúton kérjük, felszólítjuk az MSZP és az LMP képviselőit, hogy szavazzanak nemmel a javaslatra. A DK, ahogyan tegnap is, úgy a mai napon is el fogja utasítani a kezdeményezést. Egyúttal megerősítjük, hogy a tervezet elfogadása esetén a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselői továbbra is saját pénzükből fogják megvásárolni az autópálya matricát.



Varju László
országgyűlési képviselő
tivoli
@egyeneskifli: ma, 10:55
Csak éppen "Ennek a pártnak elnöke Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr" nem szavazott.
Ne azt figyeljék, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit tesz!!! Semmivel se különb, mint Orbánviktor, hiszen egy szekeret tolnak. Csak a ruhájuk színe más, a szabásminta ugyanaz!
egyeneskifli
Te neked zavaraid vannak.
Összetéveszted Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat Shifferrel,Vonával,Orbánnal.
Tessék itt van az is,hogy miért nem szavazott.
Jó lenne,hogy még mielőtt elkezdesz Gyurcsányozni utána olvasnál dolgoknak.

444.hu/2014/12/15/gyurcsany-ki-akarta-ugrasztani-a-nyulat-a-bokorbol-ezert-nem-ment-szavazott-ma-az-orszaggyulesben/

Gyurcsány ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból, ezért nem szavazott ma az Országgyűlésben

Ezt figyeljék! Míg Vona Gábor betegségre hivatkozott, miért nem voksolt ma, addig Gyurcsány direkt nem. Mert „ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból”, hogy lelepleződjék a Fidesz-Jobbik együttműködés. Szerinte ez sikerült is, mert a mai kétharmados törvényeket mindig egy-egy jobbikos igennel, vagy tartózkodással szavazta meg a parlament.
1magyar
@egyeneskifli: De ezt nem értem? Mi a tanulság, azonkívül, hogy a jobbikosok szeretik a fideszt?
Ő viszont tehetett volna valamit a kétharmad ellen.
mariaberta
@tivoli: Na végre Te is "hablatyolsz" egyet. Régen a gyerekek azt mondták: "utánozás majom szokás". De azért remekül elvagyunk itt .
Fradigege
10 ropival fizetett 2 gombócért. Erre emlékszem. Alig tudta elrakni a visszajárót.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 17:50
Gyurcsány Miniszterelnök Úr ne akkor kísérletezzen és ugráltasson nyulat a bokorból, amikor komoly a tét, és az ő esetleges szavazásán áll vagy bukik a végeredmény. Nem azért lett odaküldve, hogy tesztelje a szavazókat, hanem azért, hogy képviselje az érdekeiket. Meg kell állapítani, hogy Gyurcsány Miniszter Úrnak valószínűleg most ehhez fűződött érdeke.
mate03
@1magyar: Akkor kettővel több jobbikos nyomta volna az igen gombot ! Így már érthető?
Vizual
...ovoda ? Igen. Még sokakat ezzel lehet megmozgatni. Gyurcsány és a más miniszterelnökök, sok hibát követtek el. Másokat már kimosdattak a demokrácia tapasztalatlanságára hivatkozva. Mint pld a hős Megyesi aki osztogatott. Igaz még ő sem fosztogatott. És milyen jó volt a FIDESZ tüntetésre menni. Volt balhé. Persze Gyurcsány matt. Most nincs. DE még mindig sokaknak Gyurcsány az, aki ellen tüntetni kell. És mondjátok mi lesz ha lemond Orbán ? A civilek fognak kormányozni, mint hallom ideiglenes kormánnyal. Mint 1917-ben. Aztán lesz 19-s ? Én őszintén, nem értem mi a cél? Mindent kidobunk ? Tegnap hallottam, hogy forradalmat akarnak, az következik. (Tüntetés, szónok!) És a tömeg vezeti. ? Láttuk mi az. Francia Forradalom pld. Aztán Napoleon. Nem is mondom tovább. Anarchia = fegyveres felkelés.. Bár 56 a mi a forradalmunk volt. Vagy már mégsem?
világlátó
Értelmetlen és egyben érthetetlen ez a vak vagdalkozás . A Gyurcsány Ferenc által elmondott öszödi belső számonkérő beszéd hatása, az akkori válság kirobbanása közepette kapkodó erőfeszítés, amiben nem osztozott a " megfegyelmezett " mszp.valamint az erős ellenzéki propaganda cunami, a Tv. székház ostroma és az azt követő vandalizmus Budapest utcáin, a vad gyűlöletkampány , majd a lemondás azt hiszem elegendő ahhoz, hogy az ország hiszékeny és könnyen befolyásolható népe , - közöttük ti is itt néhányan, tisztelet a kivételnek - még mindig szajkózza a régi fideszes nótát. Vessük össze eddigi miniszterelnökeinket. De aztán korrekt objektivitással ám !
Talán visszavehetnénk a Gyurcsány utálatból. Hallgassátok most a tüntetőket. Holnap után majd Orbán Viktor lesz a közbeszéd tárgya úton, útfélen. Hát miféle bárgyú nép vagyunk mi? Az egész világ legyint majd ránk, ..ezek bolondok... sajnálkozó lenézéssel.
Tegnap este. Már megint Budaházi. Ha nincs erre miniszterelnöki engedélye, ki se mert volna lépni az utcára.Elég volna néhányat befogni, kikérdezni, rörtön kiviláglik, nem a kormány intézkedéseinek olthatatlan támogatása vitte ki őket az utcára, hanem a tüntetők megfélemlítése, a színház a Tv.kameráknak, hadd lássa ország, világ a kétharmad ma is megáll, a kormány elleni tüntetőket Obama és mancsaftja szervezte.
Nincs kétségem afelől hogy a miniszterelnök és tanácsadói nem látják, nem érzékelik cselekedeteik súlyát. Mint akinek elment a józan esze, úgy beszél ott ahol csak szót kap.Felelőtlen, eltévelyedett, saját illuzórikus víziói ketrecében kűzd, de ereje fogytán.
Majd ha néhány mamelukja is elhúzódik, néhány vazallusa is megvonja a milliókat rájön, ami volt, elmúlt. A néppel sok mindent meg lehet etetni, de eljön a perc, amikor ez már nem megy.Ideje lelépni, kiszellőztetni, rendbe tenni az országot. Hogy kivel? Ez most meggondoltabban kell történjen, mint eddig. Megnyugtató , reális helyzetértékelés, új köztársaság, új emberek, új irány, a Kárpát medencében.
egyeneskifli
@tivoli: Ha nem szavaz akkor megszavazza a Jobbikos és az LMP-s képviselő.
A DKP-ból 4-en vannak bent a parlamentben.
Azt akarta ezzel bebizónyitani,hogy a fidesz egyik szárnya a Jobbik másik meg az LMP.
Ennyi.
Miért vagy ennyire értetlen mint aki most jött a holdról?
egyeneskifli
@1magyar: Mégis mit tehetett volna?
A fidesz képviselői 133-an vannak bent a Parlamentben.
Nekik így is meg van a 2/3.
Ők csak 4-en vannak a Parlamentben.
A Shiffer vagy Vona szerinted mellé állnak?
Inkább szavaznak a fidesszel együtt még ha az ország ellen is megy,nehogy már Gyurcsánnyal értsenek egyet.
Ezért szoktam írni,hogy dacos dedó vagy óvoda.
Akinek még nem egyértelmű ebben az országban,hogy a fidesznek mindenképp meg van a 2/3 ha nincsenek bent a képviselőik akkor is.
Ez Gyurcsány Ferenc részéről azoknak szólt.
Remélem így érthető.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 11:32
Én azt mondtam, hogy Gyurcsány Miniszter Elnök Úr ne olyankor bizonygasson, teszteljen, amikor komoly a tét. S ezzel nem törtem be a fejét se neki, se senkinek, azt hiszem, a tiédet sem.
Miből állt volna neki egy nem gombot nyomni? Ugyanúgy meg lett volna a bizonyíték, hogy ki kivel, s az ő jó hírneve se szenvedett volna csorbát.
De süketnek zenélni, vaknak festményt mutatni..
Zsuga
Én többnyire bírom Gyurcsányt, de az igaz, hogy a Jobbik hovatartozását talán nem ilyen módon kellett volna bizonygatnia, még akkor sem, ha az ő szavazata sem akadályozta volna meg a javaslat elfogadását. Nem biztos, hogy megérte, mert aki egy kicsit is ellene van, még inkább maga ellen hangolhatta ezzel a húzással. Bár ennél sokkal szarabbul hangzik az a kifogás, hogy valaki véletlenül rossz gombot nyom meg a kettő közül.
tivoli
@Zsuga: Többnyire én is kedvelem Gyurcsányt, de azért még nincs hályog a szememen tőle.
Ha most azt mondom neki, hogy kérlek szépen ez most rossz húzás volt tőled, akkor bántom? Vagy megdicsérjem, hogy igen, te egy tökös fickó vagy? Melyik tettemmel ártok neki többet?
Ha nem vagyunk kritikusak és tárgyilagosak, akkor csak egy zsarnok diktátort nevelünk ki magunk fölé, s ha ez megtörtént a mi jóvoltunkból, akkor már hiába megyünk tüntetni ellene, hogy nem ilyen lovat akartunk.
Ez a baj itt kérem szépen, hogy kritika nélkül, vakon követünk valakit s ha rájövünk, hogy átvert, olyan, de olyan szerencsétlenek tudunk lenni, mert az egész világ összefogott ellenünk.
egyeneskifli
@tivoli: Ez a szavazás kapott végre akkora média vízhangot,hogy odafigyeljenek az emberek rá.
Egyébként azzal senki nem foglalkozik,hogy a Shiffer vagy a Vonapárt hogy szavazott.
Csak Gyurcsánnyal?
tivoli
@egyeneskifli: Mert éppen Gyurcsányról van szó, aki eddig elsunnyogott a többi között. Most, hogy helyzetbe került, bizonyíthatta volna, hogy hol áll, de nem állta ki a próbát, inkább hablatyol.
Ő is népellenes. Hű de kínos.
egyeneskifli
Akkor nézz utána azoknak az intézkedéseknek amik voltak az ő idejében és nézz utána a többi kormány intézkedésének.
"hű de kínos"
Utána beszélj népellenességről és hablatyról.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 18:10
Volna egy indiszkrét kérdésem, úgy őszintén. Te szerelmes vagy Gyurcsányba?
"ha megversz is imádlak én te drága rossz apacslegény" :-))
Katalina62
@tivoli: Az az érzésem te többnyire sem kedveled Gyurcsány Ferencet, és bár én igen, elvakul nem vagyok. most hajlok arra hogy igazat adjak neked!
egyeneskifli
@tivoli: Volna egy kérdésem?
Te meleg vagy?
tivoli
@Katalina62: ma, 18:46
Most éppen nem nagyon, és lehet, hogy így is marad.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 19:15
Miből vetted le? Nem én ajnározom.
egyeneskifli
@tivoli: Csak a homokosok feltételeznek ilyeneket.
tivoli
@Katalina62: ma, 18:46
Tudod, kedves @Katalina62, pofánvágással egyenértékű volt nekem ez az eset, biztos beletelik egy kis időbe, míg túl teszem magam rajta.
Katalina62
@tivoli: Mondjuk Gyurcsány álláspontjában is lehet azért igazság, de, ez akkor is vitatható, hogy ez okos, és helyes lépés volt-e!
Kamcsatka
@Vizual: Nem kell dramatizálni a helyzetet, az olaszok is megtudták oldani egy Montival az átmeneti időszakot. Valójában a Németh kormány is valamilyen átmenetet képezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.