Havas Henrik felszámolás alatt lévő cégének holmijait szinte fillérekért árverezik el – értesült a Vasárnapi Blikk. A lap azt írja, egy nyilvános pályázati felhívás szerint a bútorokat, a műszaki berendezéseket és minden egyéb felszerelést megvételre kínálnak; bővebb információt azonban sem a felszámoló biztostól, sem magától Havas Henriktől nem sikerült kapniuk a Vasárnapi Blikk munkatársainak.

Forrás: showbiz.hu
Feltöltő: villanás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Van néhány prominens az ATV-n aki folyamatosan veszélyezteti a csatorna nézettségét. Ő például ilyen. Hiába van mellette egy tucat értelmes de jóval szerényebb ember a műsorban, muszáj kikapcsolnom mert libabőrös leszek a buta önteltségétől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@wagabund: Éppen az a visszataszító magatartás, meg a mimikája, az unalom undora ami arcára kiül, ha nem ő beszél, mindegyik más vélelmezés unalmas, csak az amit ő előad az izgalmas, érdekfeszítő, utána ő meghatározza, hogy jöhet a bejátszás. A téma kibeszélése nem valósul meg mert ő úgy dönt bejátszás következik. A csoda az, hogy értelmesnek hit emberek mennek hozzá, igaz szép gázsiért. Nos a média azért ilyen mosnivaló, mert Havas
médiaiskolájába szedte magára az unalmast.
Főlökött
Bocsika, de ha a házipénztárból több mint 30 misi hiányzik és ezen pénz bizonyíthatóan másra lett elköltve, na ezen ténykedést a büntető törvénykönyv említi, sőt nevesíti és minősíti is :).
Kíváncsi leszek a felszámoló és az illetékes ügyészség ténykedésére...tekintettel arra, hogy hivatalból üldözendő lenne a történet. ( így már érthetővé vált, miért is tartozna az iskola vevőjének pénzzel, a volt tulajdonos )
Ott már nem játszik a "hmmmm", "öööööööö", lépjünk-nem érdekel, lejár a műsoridő. Rázós útra tévedt az egóskánk...
wagabund
...az sem semmi, amikor egy épp' felemelkedett fontos politikusra mondja, ez is hozzám járt, ez is nálam vizsgázott...és akkor egy kicsit lepontozza..

érdkes az élet...

elvégre neki volt egy médiaiskolája, ahol egyetemi oktató volt(illetve tanár úr)..volt államtikár is (tesék? .. hogy csak hat napig? na és? volt államtitkár? volt! akkor?) volt szerkesztő, politikai műsor vezetője,bejárt a parlamentbe, gyulázta a Gyulát,
Antall József is szóbaállt vele, stb...stb...stb...
-tehát, foglald össze édes fiam, mi jár a nézőnek?
-coki, tanár úr?
-igen fiam, mindenkinek coki!

(és ha valakinek "deni krén" jutna az eszébe, az nem lőtt mellé)
keresztapa
@wagabund: Normális állampolgár szégyenli ha felemelkedő politikust ismerősnek, de ha tanítványnak, és ha még nála is vizsgázott, az meg egyenesen megbocsájthatatlan az emberiség ellen, elkövetett legnagyobb bűnnek számít.
Tanár úr? Az értelmiség hazugságain nevelkedett pökhendi alak. politikusok oktatásával, vizsgáztatásaival, ismerte el semmirevalóságát. Szép életpálya,
csak dicsekedni nem kellene vele. Igaz most már teheti mert kalapács alá került médiaiskolája, vajon miért is? Kik is azok akik lopnak csalnak hazudnak, csak tán nem az értelmes politikusaink?
Cicamama55
Én meg pont az egyedi tulajdonságai miatt érdekes embernek tartom, szívesen hallgatom, nézem a műsorait. A flegmasága az imázsához tatozik. Van humorérzéke is, álláspontját az egyes témákban érvekkel védi, nekem-tudva levő a kificamodott az ízlésem- de, "teccik". Igazi egyéniség, nem tucat ember. A hírnevéért ő maga sokat tett, tanult, dolgozott, úgy haladt előre. Az ilyen hírek mutatják azt, hogy aki nem a Fideszhez kötődik, azt valahogy a narancsos sorscsapás így, vagy úgy de eléri.
KERKA
Azt beszélték, hogy a tanárúr iskolájában a Mónika Luvinszki névre hallgató lányok, igen jó osztályzatokat kaptak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.