Woody Allen már játszott vak filmrendezőt, Kern Andrással azonban egyszerűbb volt a helyzet. A színész-rendező szeptemberben lézeres szemműtéten esett át.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Basszus nekem is,mind a két szememet műtötték,mert már 10%-os volt a látásom.Ez a fránya sajtó mégsem írta meg. Skandalum !! A lézeres szemműtét kb .20 percet vesz igénybe,-szemenként-és hála az érzéstelenítő szernek nem jár fájdalommal.Természetesen nem egyszerre műtik mind a kettőt ,hanem kb.1,5 hónap különbséggel.Kern sem lesz fiatalabb,és a korral járó betegségek nyilván Őt is elérik.Nem tud az újságíró mit írni ? Menjen el Szabolcs-Szatmár,vagy más megyékbe.A téma a "vidéken "hever".Csak meg kell látni,és bátorság is kell azt megírni.
csa-csa
@Feraj49: "..mert már 10%-os volt a látásom."
szívből remélem nem a várólista miatt! meg azt is, azóta rendben vagy!
teljes együttérzésem! 85'-ben volt sz.hályog műtétem. akkor még nem volt sem lézeres, lencsebeültetés!
Feraj49
@csa-csa: Igen ,köszönöm már látok. 2012-ben volt a műtétem.Egyik szememre még szemüveg sem kell.A műtét után fél évre egy kisebb korrekciós műtétre volt szükség,de a szemek egyenletes terhelése miatt mégis használom kell szemüvegeket.Pécsi orvosprof műtött Bp.-en magánúton.Egyébként 1,5 év múlva műtötték volna,mert akkora volt a várólista a szemműtétre. Aki még nem került ilyen kiszolgáltatott helyzetbe,nem is tudja milyen az amikor nem lát az ember.A politikusokon kívül nem kívánom senkinek,bár azoknak mindegy,mert úgy is szemellenzőt viselnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.