Elbóbiskolt az 1956-os forradalmat követő megtorlások szervezésével vádolt Biszku Béla – láttuk a volt kommunista vezető perén.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@Aki Én: Még szeretné megérni, hogy elitélik.
Azért a kérdés... miért húzzák... mert fél, hogy nem éri meg a májust.
Amire nagy esély van.
Egyébként ez az egész nevetséges... igy 25 évvel a rendszerváltás után
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Aki Én: Szerintem oly mindegy már ennek az "embernek"
Mennyi lehet még neki hátra?
lehet csak pár hét.
szaboria1
@Aki Én: Mit gondolsz miért húzzák ennyi ideig? Mert nem ül az ügyészség vádja. Ugyanis nem Ő adta ki 56 decemberében a Salgótarjáni lövésre az engedélyt hanem Marosán György. Ő csak 1957 májusától lett belügyminiszter.
Aki Én
@szaboria1: 11:28 Buci Gyuri már több mint 20 éve nem él, őt nehezen vonnánk ma felelősségre. Ez nem azt jelenti, hogy a még élő bűnösöket még ha későn is, de ne vonnánk felelősségre. Biszku sem ártatlan, hogy csak egyet említsek, a forradalom kitörésekor fegyveres csapatokat szervezett a forradalom leverésére. BŰNÖS! Nem most, hanem évtizedekkel ezelőtt el kellett volna ítélni a társaival együtt.
szaboria1
@Aki Én: Biszku a XIII.ker.volt párttitkár abban az időben. Marosán volt a főgóré. A Wikipedia sajnos már nem a tényleges dolgokat írja le. Lásd Orbánról is már más van le írva mint a kezdetekkor.
Aki Én
@szaboria1: 11:53 De attól, hogy Marosán volt a főgóré, még bőven akadtak bűnösök. Ilyen Biszku is. Egyébként érdemes megnézni miként nyilatkozik ő maga arról az időről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.