Három éve műtötték vastagbélrákkal az ország Tanár urát, aki az operáció után önként távozott a kórházból. Nem csak az életmódja, az alvási szokásai is megváltoztak azóta. Feleségétől negyven év házasság után külön szobába költözött.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az biztos, hogy nem egy kellemes állapot lehetett !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
nem csodálom! igen frusztráló lehet. lehet ezen viccelődni, gúnyolódni, de ne kívánjuk az ellenségeinknek sem!
mariaberta
@papa.49: Hát lehet hogy a második verzió az igaz, de ezt miért kell közhírré tenni? Mert minden áron szerepelnie kell?
vukkocska
Tényleg nagyon kétértelmű. Nem gondolom, hogy Havas Henriknek annyira szüksége lenne arra, hogy írjanak róla, de úgy látszik, tévedtem. Vastagbél ráknál ki szokták vezetni a végbelet, nyilvánvalóan erről a zacskóról van szó. Ez pedig úgy gondolom, szigorúan magánügy.
papa.49
@vukkocska: Épp eszű értelmes ember ilyet nem tereget ki magáról, gondolom evvel egyetértesz, ezt csak a cölöpök szokták megírni, meg azt is hogy milyen szagút kulázot reggel, ez a pali egy gusztustalan valaki, amúgy meg nem is tartozik rajta kívül senkire...
verum
Én úgy gondolom, hogy nem egy és nem két embernek jelent problémát ez a betegség és ezért jó lenne reálisan és őszintén beszélni róla. Az elhallgatás sok bajt okozott már az életben.
Ha létezne kultúra ebben az országban, akkor nem utálkozás, nem cikizés és nem gúnyolódás lenne erre a reakció. Még akkor sem, ha Havasról van szó.
Talán lehetne egyszer az embert is nézni és az emberi problémát. Nem lesöpörve az asztalról, hogy az ő baja, legyen magánügy, nekem semmi közöm hozzá.

Ingrid Sjöstrand: Van hozzá közöd?

Van hozzá közöd,
mit csinálok?
És hogy mit gondolok?
Van hozzá közöm
mit csinálsz?
És hogy mit gondolsz?
Van közünk egymáshoz?
Hozzám, hozzád, mindenkihez,
aki véletlenül éppen itt él
épp most,
és akitől függ,
hogy mi lesz a világból?
Van közünk egymáshoz?
Talán igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.