Az iraki légierő közleményében azt jelentette, hogy sikeres légicsapást mértek Abu Bakr al-Bagdadi, az Iszlám Állam vezetőjének konvojára.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Az Iszlám Állam Rómában. Itt vagyunk az utcátokban. - szól az egyik fenyegető üzenet, de a képek tanúsága szerint Milánóban is jelen vannak. Egy másik, szintén Rómában készült kép mellé azt az üzenetet írták, hogy most keresnek és mérnek be célpontot. Várunk a nulladik órára - olvasható mellette.

A líbiai kormány már figyelmezetett, hogy az Iszlám Állam terroristái már elindultak Európába, egyesek szerint a menekültek között rejtőznek."
1magyar
Na ha a vezetőjük meghalt akkor már könnyen szétesik a csapat.
silber13
" Egy másik, szintén Rómában készült kép mellé azt az üzenetet írták, hogy most keresnek és mérnek be célpontot. " Hülyeség! Tán tüzérséget vittek Rómába?:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.