Úgy tűnik, nemsokára eljön az édesburgonya rajongóinak ideje: a McDonald's már teszteli az ebből készült sült krumplit. Igaz, egyelőre még csak 18 texasi étteremben és nem tudni, mekkora sikerrel – számolt be a distractify.com.
Azt már a hvg.hu tette hozzá: jól járnánk az édesburgonyával, ugyanis a növény gyökere szénhidrátban és béta-karotinban gazdag, ugyanakkor C-vitamin-tartalma magas, ráadásul B1, B2, B6, és E vitaminokat is bőven tartalmaz.
Az édesburgonya neve egyébként megtévesztő, mivel rendszertani besorolása szerint valójában nem burgonyaféle, hanem a szulákfélék nemzetségébe tartozó, évelő növény.
Szerintetek érdekel valami is ebből a történetből?
Szerintem sem.
Ti azért csak öljétek le a marhákat nyakló nélkül, mert megérdemlik?
SEMMI KÖZÖM HOZZÁTOK, ÉS SOSEM VOLT!