Újra feltűnt a Mokkában Jakupcsek Gabriella. A reggeli műsorban tizenöt perces beszélgetés készült a születésnapját ünneplő televízióssal. Jakupcsek első ízben itt beszélt szakmai terveiről, ezért máris sokan azt találgatják, hogy ezeket a TV2- nél fogja-e megvalósítani a népszerű műsorvezetô.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Marijja
ja nem...annál J.G.-nak jobb ízlése van:D
eberti
A celebeknek ki kellene jelölni egy(előfizetéses) bekamerázott türelmi zónát...(lehet,hogy ez rossz ötlet,mert valószínűleg sok rosszmájú megjegyzés lenne).
menasagh
@Zsoltika: "A celeb a 21. század első évtizedében divatossá vált, főleg a médiában használatos szó, amely a celebritás (angolul: celebrity) rövidüléséből származik. Elsődleges jelentése: felkapott, „ünnepelt” híresség. A kifejezés mellékjelentésként azt a tartalmat is hordozza, hogy az ismertség alapja nem (vagy nem szükségszerűen) az illető tudása, ill. egyéb autonóm képessége, hanem egy, a média által róla mesterségesen kialakított kép, amely beépült a fogyasztók (olvasók, nézők) gondolatvilágába. E mellékjelentés nem tagadja, hogy az egyébként celebnek kikiáltott személyek társadalmilag valóban értékes teljesítményt produkálhatnak, csupán arra utal, hogy e produktum nem szükségszerű."
andika0707
Igaza van Jakupcsek Gabriellának. Már a csapból is a "celebek" folynak, a velük készült műsorok teljes mértékű szellemi leépülésről szólnak. Alig van olyan műsor, amiből tanulni is tudunk valamit, értelmes lenne. Szomorú, hogy manapság nemcsak a riportalanyok, hanem műsorvezetők is eléggé szinvonalon aluliak. Minden "jöttment", innen-onnan összeszedett senki már szinész, műsorvezető stb lesz.Semmi képesítéssel, tudással, értelemmel nem rendelkeznek. Ráadásul ki sem tudják fejezni magukat. Értelmes emberrel nem is tudnának riportot csinálni.
Én a celebekre nem vagyok kíváncsi : nem érdekel hányszor műttették a mellüket, melyik milliomos tartja el éppen őket...
Tehát : hajrá J.Gabi!!!!!!!!
eberti
A celeb szót nálunk azért találták ki,ha megkérdik tőlük,hogy mi a foglalkozásuk,azt nem írhatják be,hogy : 1.semmi,2.tévé körül lebzselek,3.gazdagok mellett virítok,4.egy villában meresztettem a s..gemet 3-4 hónapig,5.szép vagyok,6.bogarat ettem,stb... (szerintem).
Evikati
@eberti: Ez a vélemény nagyon frappáns!:-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.