Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter már előre felszívta magát a prágai NATO külügyminiszteri tanács ülésére. A tárcavezető a Facebookon arról írt, hogy milyen kemény napja lesz, háborús pszichózisról és hisztérikus állapotról elmélkedik.

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter legújabb Facebook-posztjából kiderül, hogy indul Prágába a NATO külügyminiszteri tanácsának ülésére.

Szijjártó Péternek kemény napja lesz, emiatt retteg a külügyminiszter – hisztérikus állapotról beszél

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter így indult el a NATO prágai ülésére/Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

„Kemény nap lesz, hiszen az európai kollégák már hétfőn nagy lendülettel lovalták bele magukat a háborús pszichózisba. Az amerikaiak és a britek jelenléte pedig még ösztönzőleg is fog hatni ma erre a hisztérikus állapotra. Tehát minden eddiginél háborúpártibb hangulat és minden eddiginél őrültebb ötletek várhatók ma…”

- írja bejegyzésében.

Forrás: facebook.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ne fogd másra a hisztit meg a háborús pszihózist te gennyedék, mert azt ti terjesztitek tévékben, rádiókban, közösségi platformokon, óriásplakátokon, újságokban, óvodákban, iskolákban, úton útfélen.
A tegnapi vitában a Kokós Tomi 146-szor mondta ki a háború szót, ez a rögeszmétek, rohadt beteg állatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
te magad vagy a hisztéria !
köcsög ,adófizetők pénzének elherdálója ! a repülőgépen mennyibe is került a szendvicsed? úgy kb. 100 ezer/ db?
a lélegeztető gépekről mikor fogsz már egyszer fröcsögni ?

Bízok benne ,hogy elátkozod a napot ,amikor világra jöttél !
Eladott Ország
Best of tegnapi Szijjártó - a legjobb pillanatok! Úgy látszik a magas “C” nem csak akkor megy, ha a prosztatájára helyeződik a nyomás!
x.com/i/status/1795837970299457849
Jó reggelt mindenkinek! Kivéve a vatnikoknak és a hutnikoknak. Valahol Európában, avagy egy ország tragikomédiája pár jelenetben. Valahol Európai Unióban , Abszurdisztán 2024.
x.com/i/status/1795689178862088220
human
Szar komcsi hazaáruló vagy Petike!
Billibácsi
@Menőmanó: Már igazán nyakon vághatná balaki!
telegdilaci
@Menőmanó:Senki nem hisztizik rajtad és Orbánon kívül,folyamatosan hazugságokkal riogatjátok a lakosságot ahogy 2022-ben is háborúval riogattátok a választókat,most még rátesztek egy lapáttal,hogy az EU- be akarja vezetni a Sorkatonaságot,miközben erről szó sincs az is egy ócska szégyenteljes hazugság hogy ismét a hazugság háborús retorikával Riogatjátok a lakosságot hogy nem engeditek hogy Magyar fiatalok vére follyon Ukrajnában ez is bődületes kampány hazugság,senki nem akar háborúba küldeni Magyar fiatalokat,gyalázatos hogy ilyen hazugságokkal megfélemlítéssel kampányoltok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.