A finomított cukor az egyik legnagyobb mumusunk ha diétázunk, vagy ha valamilyen betegségben szenvedünk, de még akkor is az, ha csak igyekszünk egészségtudatosabban élni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nusika: Nyilván magasabb lesz az is de az elsődleges a vércukorszint emelkedése, a szervezet reakciója erre a az inzulin növekedése a vérben...Nézd én már 14 éve regisztrált cukorbeteg vagyok már eléggé sokat tudok erről...Mérem a cukorszintet, adom magamnak az inzulint, ez a cikk egy zagyvaság!!!
nusika
@papa.49: 46 éve laborban dolgozom, rengeteg terheléses inzulin görbét láttam.
papa.49
@nusika: A héten voltam pont a ,,cukrász,, rendelésen, de a kapott papíron sehol nem találom az ,,inzulin szintet,, csak a mért vércukor értéket, meg két májenzim értéket, de tudod felfogom hívni a doktornőt aki kezel, és megfogom kérdezni tőle...
JAJMÁR
@agnes200: 21:53 Igazad van, helytelen a címben az elvagyunk, de a hiba abból adódhat, hogy a cikkíró a létigéhez kapcsolta az igekötőt, ha a mondat nem folytatódna, helyes lenne. Mondhatnánk azt is, hogy "elvagyunk, mint a befőtt", amelyiket cukorszirupba tették :-D

Ebben az esetben a vagyunk szó az igekötő és az ige között álló szó, ezért nem helyes egybeírni, az igekötő a hízva szóhoz kapcsolódik értelmileg.
nusika
@papa.49: Az inzulinszintet(terhelést) nem mindenkinél kérik.Leginkább az inzulinrezisztencia megállapításánál a leggyakoribb a kérés.
papa.49
@nusika: De könyörgöm beszéljünk már úgy hogy értsük is egymást, amit te mondasz az a ,,TERHELÉSES VÉRCUKORVIZSGÁLAT,, része. én is átestem már rajta párszor, minden évben egyszer, de mint mondtam EGYETLEN LELETBEN EZ A KIFEJEZÉS NEM SZEREPEL pedig 2001. októberétől valamennyi labor lelet időrendi sorrendben meg van... Nekem a cikkben a pongyola fogalmazás nem tetszett, mert ha szakkifejezéseket használ a cikkíró, használja pontosan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.