Gazdája mellől lőtt ki egy négylábút egy vadász Tatabánya közelében. Az eset nagy port kavart az állatbarátok között, akik a gyilkosnak kikiáltott vadász fejét vennék, amiért lelőtte Argót.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Na ez más eset egy kicsit, a kutya megtámadta a vadász kutyáját. Láttam már két kutya nem volt egymásnak szimpatikus és a gazdája pórázon elhúzta, azt mondta jobb a békesség.
papa.49
Senki nem tud biztosat csak a két ember, egy állítás egy tagadás, mindenesetre kíváncsi lennék ha esetleg a kutyásnál is van fegyver és ledurrantja a vadász kutyáját mit mond a söndőrség!!!
lópicigáspár
Kutyabarát és azt hiszem felelős ebtartó vagyok. Meg nem fordulna a fejemben póráz nélkül sétáltatni a kedvenceimet. A vadász megvédte magát és kutyáját. Jól tette, ámbár a gazdát is jól pofán kellene hajítani!
Eriksson
A vadász megvédte magát meg a kutyáját, mert volt puskája. S akinek nincs, az hogy védi meg magát a szabadon randalírozó ebektől?
Gondolkozzunk emberek! Felelős kutyatartó nem engedi szabadon a kutyáját sétáltatás közben.
sokanvagyunk
Vajon a vadász kutyája pórázon volt? - kétlem.
Eriksson
@sokanvagyunk: A vadászkutyák pórázon nem tudnának vadászni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.