Az egykori műsorvezetőnő a Story magazinban nyilatkozva árulta el: minden reggel Bibliát olvas, de bárhova megy, mindig van nála könyv. 

Kudlik Júlia a lelki békéjét is megtalálta, nem foglalkozik a korával vagy azzal, hogy mennyi ránca van. A Magyar Televíziótól való távozásáról így nyilatkozott:

Mindig tudtam, hogy egyszer minden véget ér. De, hogy így, egy csoportos leépítéssel rúgnak ki, arra nem számítottam. Szerencsére olyan típus vagyok, aki el tudja engedni, le tudja zárni a dolgokat. A legtöbb ember erre sajnos képtelen. Ma már azt mondom, valaki ott fent tudta, hogy más feladatom van is van még. Azt vallom, hogy mindannyian meghatározott céllal érkezünk a földre.

Az ő küldetése szerinte, hogy a szeretetről, egymásnak segítésének fontosságáról beszéljen az embereknek.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mikor a g..i cirkuszbuszán körbe kampányolta az egész országot, gondolom arra sem számított hogy egyszer ez is véget ér és már a g..inek sem kell.
Olvasgassa csak sűrűn a Bibliát Julika mert van mit meggyónni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@coni: Mondjuk amikor Imrusnak kellett volna a segitseg, akkor suket fulekre talalt a segitokesz, szereto, Bibliat cipelo Julikanal... Azert majd ezt is meg kell beszelnie a lelkiismeretevel majd, ha szamadast csinal az eletere visszanezve...
papa.49
@karma1: Az Imruskát még a Vadász utcai könyvtár fiókból ismerem, nagyanyám ott volt könyvtáros, az Imruska meg heti rendszerességgel bejárt oda, mindig viccelt, dűltünk a röhögéstől ha bejött...Mindenkihez volt jó szava, csak neki nem adatott meg hogy, a bajban legyen igazi segítsége...
karma1
@papa.49: Igen, errol beszelek en is... Imruska csodalatos zongoramuvesz volt, a Vitrayval ketten kepviseltek "az AGYAT" a magyar TV-ben, hiszen egy csomo nyelven beszeltek anyanyelvi szinten. Sajnos, Imruskanak lett valami komoly, gyogyithatatlan betegseg a kezeben, es ezert abba kellett hagynia a zongorazast, amiben szinten elsorangu muvesz volt.

Esetleg szarmazasra nem egyezett meg a Biblia-cipelgeto naccsas asszonnyal, ezert nem beszelhetunk meg a felebarati szeretetrol sem?
papa.49
@karma1: Imádtam a műsorait mert nem volt soha közönséges, mindig mindenkinek megadta a kellő tiszteletet, és az említett hölgy pont az ő révén tudott a bemondó státuszból feljebb jutni, és még egy a legfontosabb mindig végtelenül szerényen viselkedett...
karma1
@papa.49: Igen, O ilyen volt,... Nagyon nagy kar, hogy meltatlan korulmenyek kozott , maganyosan, szegenyen hunyt el...
papa.49
@karma1: Sajnos, hogy az igazaknak jut ilyen sors...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.