Fájdalmai miatt el sem tudja hagyni diósjenői birtokát a népszerű színész, Oszter Sándor, ugyanis ismét jelentkeztek rajta a Lyme-kór tünetei.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha nem közmunka, akkor le kell ülnie. Ha beteg, akkor a börtönkórházban. Aki nem Oszter Sándor, annak muszáj letöltenie vagy közmunkára váltania a büntetését? Muszáj. Akkor Oszternek miért ne lenne muszáj? Van, aki egészségesen meg be a börtönbe letölteni a büntetését, és betegen jön ki. Vagy betegen megy börtönbe és ott hal meg. A színészi teljesítmény, vagy bármi más érdem nem mentesít a szabályok és törvények betartása alól. Nem kéne megengednünk, hogy még többen legyenek egyenlőbbek az egyenlőknél.
picike
A szinészet örök a népnek ezáltal nem ismerik a kegyelmmet ? Isten hozzád szót és isten veled ,hanem ha vele akkor nem nélküle hanem segitem . Isten áldja őt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.