Budapest — Akciófilmbe illő behatolás történt egy héttel ezelőtt a Parlament épületénél, akkor, amikor az egész világ a titkosszolgálatokat is kicselező terroristáktól retteg. Két külföldi fiatal a fegyveres őröket kijátszva múlt szombat hajnalban a kerítés alatt átkúszott, bejutott egy lezárt teraszra, és a renoválásra váró eredeti kődíszek egyikét elemelte – szerencsére nekik nem voltak gyilkos szándékaik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzzze...A végén még elcsórják a kicsi, dagadt Bolsevikot is...,,,oszt mi lesz velünk ??
RonaGyuri
Ez nem olyan vicces: miközben valamiféle terrorveszélyre hivatkozva állig felfegyverzett vitézek flangálnak az utcákon ezek könnyedén hülyét csináltak belőlük; Ha nem vinni akartak volna, hanem hozni, akár már a fél országház is romokban lehetne
Clavigo
Ebből szükségállapot lesz...Apropo..a Kövér-bandérium (parlamenti őrség ?? )) mijaf@cct csinált ?? Ruha-próbán volt mindegyik??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.