Szalai Vivien, a TV2 új hírigazgatója közleményben magyarázta az elmúlt napok történéseit, nevezetesen azt, hogy kinevezése óta egy rakás ismert arc távozott a csatornától. A többség nem önszántából.

„Egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka.

Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.”

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Vivike ez nagyon gyenge magyarázat... Remélem ott végzed, ahová való vagy, a pöcegödörben!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Ja, Pukli apjának múltja, vagy Juhász behazudott "luxuslakása" az aztán nagyon az emberek hétköznapi ügye :DDDD

Marika néni Cegléden már reggel a TV2 előtt tobzódik, hogy na vajon ÁVÓ-s volt-e Pukli bá, vagy AIDS-es emberevő szörny?

Propagandatévé vagytok, és rekord gyorsan nyaltátok csupa szarosra magatokat, ez van, viseljétek méltósággal, mint a köztévé. Nem kell mellébeszélés, csak előre, egyenesen a meleg szarig!
magyarbakancs
Cinkeld meg a legkedvesebb hozzátartozódat te jól fizetett idióta.
vadnarancs
Vivike ez nagyon gyenge magyarázat... Remélem ott végzed, ahová való vagy, a pöcegödörben!
Kustur
Kinek a seggevége ez a nő. Valamit nagyon tudhat mert egy ilyen tudatlan buta nő csak a szexel érhet ilyen magasra.
eszegfu
@krumpli: 10:31 Ez tipp, vagy Te már tudsz valamit?!:)))
karma1
Kinyilik a pitypang - megirom! Aktualis hirmusor az atlagemberekrol, atlagembereknek...:o(((
karma1
@eszegfu: Vivike valamilyen pornos szakujsagiro volt azelott, itt a Propin is keringett errol egy cikk a kinevezesekor. (Valahol biztos megvan, ha mashol nem, a nagy gugli a baratunk...:o)))))
Szoval a legaljanal egy piciket - ugy 2-300 kmp-rel melyebben van- mint a banyaszbeka s@gge...:o(((
eugen4402
Ha nem tudnám az előzményeket, szívből buzdítanám a hölgyet: tessék, csináljátok, mutassátok meg, hogyan kell ezt profi módon kivitelezni, hogyan kell a nézőket elvarázsolni úgy, hogy elfelejtsék a távszabályzót is, ha éppen vacsoráznak, maradjon tátva a szájuk, és álljon meg a kanál a levegőben...
Sajnálom, várok. Előre nem ítélkezem, mert volt egy munkatársam, aki (nagyon régen) keményen leszólta a szilveszteri kabarét, amikor kérdeztem, hogy meddig nézte, azt felelte, az első tíz perc után lekapcsolta...
eszegfu
@karma1: Én komolyra vettem a "figurát", amit @krumpli: irt! Ezzel biztosan a legnézettebb csatorna lenne!:))) Tulajdonképpen azzal, hogy mindenkit kirugnak -- és most nemcsak azokra gondolok, akiket látunk (mert őket "izlés" szerint tehetségesnek, vagy tehetségtelennek tarthatjuk), hanem a "háttérben" dolgozókra -- tényleg teljes egészében szakmailag lenullázza magát...lehet, hogy még a végén egy kamerát sem tudnak elinditani, esetleg a keverőasztalnál is csak "bénázni" fognak. Az is tény és ezt belátom: mondjuk, ha én kormánypárti lennék én sem tudnék "ellenzéki" munkatársakkal dolgozni!
karma1
@eszegfu: Akkor meg mit papol a NER-rol? Mert akkor a NER-nek MINDENKI a reszese, fideszes, MSZP-s, DK-s, LMP-s, Jobbikos...Nem akarnak ezek senkivel sem egyuttmukodni, egyutt dolgozni,... Hazudnak mindenben, meg a programjuk meghirdeteseben is,... MAr akkor nem hisznek az egeszben, amikor meghirdetik a programokat, csak a penzt veszik fel ra...
lampa laz
Felejthető lenne, ha telesen megszünne, sőt követhetné több is.
eszegfu
@karma1: Azt azért tudjuk, hogy mást mondanak és mást cselekednek! Talán én azt sem állitanám, hogy "nem hisznek az egészben"... csak valahogy azzal nem lehetnek tisztában, hogy nem elég "hűnek" lenni a kormányhoz, valami szakmai tudásnak is kell lennie, hiszen valakinek mégiscsak el kell végeznie a munkát?! De lehet, hogy Neked van igazad...
Tádé
vivike - őszintén, sz.rban vagy. Itt azonban csak tovább fogsz süllyedni. A hörcsög már nem tud kihúzni, mert mélyebben van!
Hajrá!
volvós
@karma1: 12:32

Áááá, egy bécsi kuplerájban dolgozik a posta cime szerint
és az a földszinten van...abból ragyogóan megélt volna, de
neki kellett a vajnapapa melletti (alatti) " hirnév "
Hogy mondta Hofi ??? -Szopok, nyalok, gombot varrok...
Meg ugye, ha egy kupleráj nem megy, nem a kanapékat
kell lecserélni...milyen igaza volt !
laszlobihari
A facebookon úgyolvastam, hogy ez a hölgy "bulvárina". Mondjátok ez olyan mint a lovagina? Sokat voltam távol és a magyar nyelv mélységeit és szépségeit újra kell tanulnom!
justhpeter
Nem ismerem a szóban forgó hölgyet, de nem is szeretném ismerni. Két gondolatom azonban van.
- A televíziózás is egy szakma, amit meg kell tanulni.
- Én nem értek hozzá.

Úgy gondolom más se, csak a főnöki hatalmat szereti.
papa.49
Itt fog bebizonyosodni hiába van pénz ha nincs hozzá tehetség, baszhatja a cickány a tévéjét nézegetheti egyedül)))))))))))
papa.49
A spiné meg kb egy lyukas 2 fillérest SE ÉR))))))))))))))))))
Villon
Az igazgatónőnek abban igaza lehet, hogy ha nem megy a kupleráj, nem biztos, hogy az ágyat kell kicserélni. Az is elképzelhető, hogy a madamban van a hiba.
papa.49
@Villon: Én viszont megfordítom a kérdést ,,muszáj ennek a kuplerájnak működnie,, innen is lehet nézni a dolgot)))))))))))
Desischado
Kiváncsi lennék rá, mivel vitte ilyen "sokra" ez a luvnya. Bár van egy ötletem!
kkalman
Vivike a szőke nős viccek "főszereplője". Annyit is ér!
karma1
@laszlobihari: Csak a "lovaginat" nehogy ket szoba ird, hosszu o-val... Bar valoszinu ehhez a csajhoz meg az is kozelebb all...:o)))
ágimami
@Desischado: Hát ő volt a Story magazin főszerkesztője!! Így már érthető, hogy őt nevezték ki erre a posztra, ugye???
Desischado
@ágimami: ezt tudtam, de én másra gondoltam. Sejted ugye, hogy mire?
ágimami
@Desischado: Persze hogy sejtem, (sőt meg is vagyok róla győződve) az előző "titulusát" sem a 2 szép szeméért kapta a Strorynál!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.