Budapest — Megtaláltuk a legélelmesebb képviselőt! Az egyik kormánypárti politikus ugyanis állami segítséggel cserélte le tavaly a mosógépét az otthonában – szúrta ki a Blikk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ha egyszer a szegény asszony nem kap annyi zsebpénzt hogy vegyen egy mosógépet akkor kénytelen a kormányhoz fordulni. Majd a békamenet megvédi
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Mobil123: Ne bánkódj, őket megilleti "Az otthon melege" program támogatása az adófizetők kontójára.
emerencia
@Mobil123: Ok, meggyőztél. Annyit loptak, raboltak már el tőlünk, hogy ennek fényében jogos a népharag. Még az sem menti fel a pofátlanság vádja alól, hogy törvényesen cselekedett az feleség és emiatt senki nem került hátrányba.
Mobil123
@nezelodo: Én dühös vagyok ! Mert olyan senkiházik vezetik az országot, ülnek a parlamentben akiknek fogalmuk sincs (vagy inkább nem érdekli) mi folyik ott ahol felnőttek, ahol élnek….. Olyan emberek vannak hatalmon évtizedek óta akik csak a saját egzisztenciájukkal vannak elfoglalva és ezt minden törvénnyel alátámasztják. Az ellenzék pediglen mind végig a háttérben támogatják valamilyen módon .

@emerencia: Az hogy törvényesen kap valaki támogatást holott nincs rászorulva nem jelneti azt hogy emiatt más nem került hátrányba. Nagyon sokan lemaradtak erről a lehetőségről vagy azért mert már nem jutott nekik vagy azért mert el sem jutott hozzájuk a lehetőség hogy ilyen igénnyel élhetnek.
emerencia
@Mobil123: Elég széles sajtónyilvánosságot kapott ez a lehetőség és nem tudni olyan igénylőről akit elutasítottak. Én még a tévében azt is láttam, hogy a könyvtárban fiatalok segítettek az idős néninek regisztrálni.
Mobil123
@emerencia: Én sajnos csak akkor láttam amikor egy szomszéd megyére volt meghirdetve. (de még csak az oldalra sem lehetett felmenni )
emerencia
@Mobil123: Hozzátartozóm éjfélkor próbálkozott sikertelenül. Másnap délelőtt sikerült neki. Elújságoltam a kolléganőmnek, aki a következő reggelen a nagyszülőknek és saját maguknak is beregisztrált. Többektől hallottam, hogy nehézségeik voltak az oldallal de végül valahogy mégis összejött. Sajnálom, hogy neked nem sikerült. Remélem, hogy tanultak az esetből és a legközelebbi akciónál majd minden flottul megy. Légy résen, úgy hallottam, hogy lesz egy tévécsere akció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.