Használhatjuk italok édesítésére, de a cukrot is helyettesíthetjük vele a süteményekben, öntetekben, krémekben. Nagyon sok jótékony hatása is van, mint pl.: teljesen természetes, fenntartható termesztéssel állítható elő. Cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel nincs szénhidráttartalma, és a glikémiás indexe is egyenlő a nullával. Biztonságos gyermekek, várandós nők és szoptató anyukák számára is. Mivel hőálló, ezért sütésre és főzésre is alkalmas.

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.