Két ájult lányt találtak szombaton este a Balaton Soundon, a DVBBS nevű együttes öltözőjében, írja a borsonline.hu.

Az ájult rajongókat a fesztiválozóktól elzárt részen, a Sound legjobban őrzött területén, a fellépők öltözőkonténerében találták meg. 

Takarítani mentek be utánuk, ekkor vették észre, hogy két fiatal lány ájultan fekszik az öltözőben. Azonnal mentőt hívtak hozzájuk, nagyon gyorsan ki is értek. Azt mondják, az egyik lány édesanyja percekkel ezután már tudomást szerzett a dologról, azonnal rendőrt hívott, feljelentést is tett.

– mondta a Borsnak egy informátor.

Az egyik lány édesanyja rövid időn belül tudomást szerzett az esetről, és feljelentést tett a rendőrségen. A zenekar tagjait a reptéren érték utol a rendőrök, nem tudni, milyen in­tézkedés történt, a fiúk tudták-e tisztázni magukat, de annyi bizonyos, hogy végül elengedték-e őket.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A leányok igen érdeklődők voltak, az ,,elektronikus zene,, kulisszatitkai iránt, olyan erővel tudatosult bennük az élmény hogy elájultak, na hát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Biztosan az együttes tagjai cipelték be őket az öltözőjükbe, hogy fel ne fázzanak szegénykék a hűvös balatoni éjszakában.
wagabund
nocsak, ott volt az együttes ügyvédje is? ...az meg tud ám olyanokat súgni a rendőrök fülébe, hogy ilyen balkáni ország rögtön elengedi a művészeket...

a lányok meg? buliznak tovább..
sokanvagyunk
"...de annyi bizonyos, hogy végül elengedték-e őket." - Így fogalmaz egy firkász.
eugen4402
@sokanvagyunk: Hát ez az!!! Tehát annyi bizonyos, hogy vagy elengedték őket, vagy nem... Én meg abban vagyok bizonytalan, vajon tud-e magyarul a hírhozó...
Apatszerek
Jövőre ez lesz a jelképe is, a következő szlogennel:
"Olyan jó a buli, hogy befosol pubi"
namihami
Az ""egyik lány anyjának"" először azt kellett volna a saját lányától megkérdezni, hogy miért is kellett a kislányának bemenni oda.
Esetleg fegyvert fogtak a lányok hátához és kényszer hatása alatt cselekedtek?
wagabund
@namihami: óvatosan az ítélkezéssel...egy anya általában oroszlánként küzd a lányáért...főleg, ha tudja,milyen könnyen be lehet kapni a legyet...
megasztán valamennyien voltunk fiatalok...mint emléxünk, fiatalság bolondság...

amúgy nem kell fegyvert fogni senki hátához...elegendő az erős libidó, esetleg a kiváncsiság, megasztán azértismegmuatomabarinőmnek hogyezeketisleszopom..

ezek mennek...
36
@wagabund: :) Ja. Már várom a jogvédők reakcióját. Szegény, kiszolgáltatott lányok, teljesen ártatlanul...stb. mert mindíg csak a nőket bántják...stb. és egyébként is, hol volt Orbán rendőrsége...stb.?
namihami
@wagabund: Az ""oroszlánanyuka"", ha légytől vagy bármi egyéb ilyesmitől félti a lányát, akkor időben közölje vele, hogy nem kell a ""sztárok"" öltözőjét látogatni. Vajon a kábszer vagy a dugás volt anyuka feljelentésének oka?
Ha pedig a csemetének ezután is viszket vagy bármi egyéb a célja, akkor anyuka először a lányát vegye elő.
Nem az ""együttes"" védelme a célom, ha bármi volt náluk, akkor kóter. De nem hiszem, hogy a lányokat a brutális testi erőszak kényszerítette az öltözőjükbe.
Második bekezdéseddel nincs vitám, de akkor megérdemelték. Szerintem a libidó sínre tétele nemcsak ezen a módon intézhető el. A leszopásról pedig csak annyit: a nevezett dolog kellemesnek mondható, csak a példa ékesen bizonyítja, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik végén van a leányzó.
A hülyeség állampolgári jog--miként nagy klasszikusunk oly képletesen a tudomásunkra hozta.
bakegya
A ROSSEB EGYE EZT A KÉT MAJMOT-AZ ELEKTRONIKUSSOLTATÁST TÖRVÉNYBE IKTATNI ELFELEJTETTE A KURMÁNY.A HATALMAS VÍZFELÜLET ÉS AZ É PART HEGYEI FELERŐSÍTIK A ZAJT-MERT EZ NEM ZENE.
Éjjel nappal megállás nélkül itt A BALATONON,MINT AHOGY A BELVÁROS BULINEGYEDÉBEN IS ez bűn EMBERTELEN CSELEKMÉNY...a KÖZPONTI IDEGRENDSZERT NYÍRJA SZÉT.
A két suttyót pedig heréljék ki.
papa.49
A leányok igen érdeklődők voltak, az ,,elektronikus zene,, kulisszatitkai iránt, olyan erővel tudatosult bennük az élmény hogy elájultak, na hát...
wagabund
@namihami: mosolyogtam a válaszodon...alapos, de lényegretörő, gyűlölködés nélküli...
le a kalapot előtted.

amúgy kanadából üzenték a zenészek, hogy ők nemis..és meg vagyonnak nagyon döbbenve..
Csodálkozó
"Eszméletlen lányokat találtak..."

Eszméletlen buli!
Peller Anikó
Vaginázni akartak de csak a beginázásig jutottak a kis szálcsák.
Clavigo
Gondolom,, csak egy közös imára akartak visszavonulni a ""zenészekkel "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.