Bejárta a világot az a fotó, amit a brit Mirror hozott le egy különleges szalonnaszeletről. A húsdarabon jól kivehető az állat mellbimbója, amivel szerencsétlen az utódait szoptathatta.
Tényleg megbotránkoztató ez a hentesi hanyagság? Vagy csak annyira elrugaszkodtunk már a valóságtól, hogy elfelejtettük, bizony, ahhoz, hogy húst ehessünk, állatokat kell megölnünk?
16 hozzászólásarrow_drop_down_circle
static.fidesz.hu/pics/cikk/kicsi/101/index_20160112124340_201101.jpg
Ezen a képmutatás sem változtat.
kepkezelo.com/images/k3yvhsbo7wjcoi81kc3k.jpg
Egyébként meg mi van a kakashere pörkölttel? Felháborító fúúúj már az is !:-)
Az a bizonyos kesztyűs módszer meg szerintem a sznobság legfelső foka.
Kínában még jól el is verik leölés előtt a kutyákat, hogy porhanyósabb legyen a húsa.
..nem föltétlen kell megölni, már láttam olyant ahol élve eszik az állatot...
Hogy embertelenül tartják az állatokat, a nagyüzemi állattartásnak nem ilyennek kellene lenni. Nem feltétele a húsevésnek, ha élhető életet élnek az állatok és gyors, fájdalom mentes a haláluk.
Ha ezt magyarázni kell - akkor fölösleges minden további betű.
De ez az emberek zömének nem igénye...
Ha rendesen nevelt állat húsát karod enni, akkor nevelj magadnak.
Annak idején amikor beléptünk az Eu-ba, szigorú szabályokat állítottak fel a házi sertéstartáshoz. Pl. moslékot nem lehet nekik adni, mert fertőzésveszélyes, játékot kell biztosítani az állatkáknak, hogy ne unatkozzanak, meg ilyenek.
Vajon a nagyüzemihez milyen előírások vannak az Eu részéről? Vagy ott nem érdekes, csak a profit?
Oszt annyi.
Új hozzászólás