Nagyon kiakadt Sarka Kata, amikor csütörtök reggel arra ébredt, hogy címlapra került állítólagos kapcsolata exférje egyik barátjával.

Sarka Kata egyből reagált is közösségi oldalán a hírre, egyúttal újabb részleteket árult el Hajdú Péter piszkos módszereiről. Ha mindez igaz, talán nem meglepő, hogy Sarka már a válási procedúra vége előtt megváltoztatta a nevét, hogy így is szabaduljon gyerekei apjától.

Engem pedig már az nem lep meg, hogy a (volt) férjem rendszeresen, hónapok óta a fizetett újságírójával (K. Szabolcs) különböző cikkeket írat rólam. Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt 10 évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül… Az pedig, hogy címlapon közlik, hogy fotók az új páromról, belül pedig csak egy fekete autó, az elég erős átverés…

– írta a celeb.

Sarka Kata: Hajdú újságírókat fizet, hogy lejárató cikkeket írjanak rólam

Hajdú egyelőre nem reagált felesége vádjaira, de korábban így nyilatkozott:

Soha nem mondanék rosszat Katáról, s bár ismerem a magánéletét, soha nem adnám ki a nyilvánosságnak. Eddig sem és ezután sem fogok a Facebookon üzeneteket megosztani, melyben a gyerekeim édesanyját bántják.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Rohadjatok el mindketten, a gyerekek érdekeit vegyétek figyelembe
és ne azzal foglalkozzatok, ki kivel kurficol...ti társadalom szemetjei !!!
Eladott Ország
Jóérzésű ember nem vonaglik végig a médián, nem ömlik bele a nyilvánosság arcába a rohadt népszerű közösségi oldalain azt óbégatva, hogy válik és hagyják őket békén.Ti, akik abból éltek és abból éltek most is, időről időre a pofánkba tolt arcpirító luxusban, hogy szerencsétlen sorsú emberek kínjait és keserveit kitoljátok a kirakatba; akik szó szerint a mocsokból gazdagodtatok meg; aki konkrétan abból csináltatok pénzt (és gyanítom, erre olyan büszkék is vagytok), hogy gátlások nélkül gyalogoltok bele az emberek legintimebb szférájába. Hát inkább szakadjon rám az ég, minthogy eszembe jusson irigyelni titeket, minden bulvármocskok legaljai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.