A félmaraton lefutására készül Ónodi Eszter és Marsi Anikó a hétvégén, ennek kapcsán pedig a TV2 reggeli műsorában vendégeskedtek.

A futás szépségei és nehézségei mellett Demcsák fontosnak tartotta szóbahozni, hogy a Tények műsorvezetőjének gyönyörűek a lábai, amit általában nem látnak a tévénézők. Ezt olyannyira ránk tartozónak vélte, hogy még meg is sétáltatta Marsi Anikót miniszoknyában a kamera előtt.

A híradós végül pózolt is egyet, pedig előtte elárulta, az ilyen helyzeteknél sokkal jobban szereti a műsorban, amikor Demcsák Zsuzsa és Istenes László egymásnak esnek.

Marsi Anikó pózolását az alábbi videó második percétől lehet visszanézni. Reméljük, a következő adásban az egyenjogúság jegyében minimum Gönczi Gábor bicepsze is villan majd.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Legalább addig sem látod, hogy az egypártrendszerre épülő, ellenségeket hajszoló féldiktatúra hogyan dönti nyomorba kis tyúkszaros életedet. Addig sem a közpénzen dőzsölő, csilli­villi luxusszállodákban rejtőzködő Lázár Jánosok viselt dolgai iránt érdeklődsz, vagy a királyi család saját lábra állásának rejtelmeit firtatod midőn a jegybankelnök rejtőzködő milliárdos unokatestvérének zsebében landolnak kemény munkával összekapargatott adójeleid. A kisírt szemű felcsúti gázszerelő milliárdjainak útjáról nem is beszélve.
Hát igen. Nincs is annál szebb, mint amikor a másik kivándorol, adócsaló hírében álló amerikai milliárdos (Andrew G.) a kormány utasítására, a magyar adófizetők pénzén vásárolt televíziójában mocskolja a kormánypárt egykori elsőszámú, milliárdos amerikai támogatóját. Gyönyörű. Már csak egy kérdésem maradt: Vajna papa kaszinó­ és médiamogul felesége hány évvel is fiatalabb marsianikóul szólva? Vagy a nemzet vasalt here bikájának pénisze, Anikó, vagy Zsuzsa lábihoz illik e jobban. Remélem a tényfeltárás következő epizódja erről fog szólni. Abból persze külön antropológiai esettanulmányt lehetne írni, hogy annyi pénzből, amennyit ezek a (mű)úri népek összeharácsoltak, ilyen sarki krimó színvonalú szórakozásra futja mindössze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Lehetne, hogy a Tényekben csak a lábát mutassák? Hang nélkül...
papa.49
@coni: Meg kell hagyni a lábai jók (nincs eltörve még), de ha úgy tudna beszélni mint amilyen a virgácsa még nézhetné is az ember...
papa.49
@cs.n.: Ma megpróbálom megkeresni itt a netten a készülék leírását, mert a hozzáadott WC. papírnyi tájékoztató nem tartalmaz semmi érdemlegeset, egyébként egy kínai szutyok...
Cefi
@papa.49: Csatornaszerkesztés menüpont. A kód amit meg kell adni: 0000

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.