Súlyos döntés elé került Kálmán Olga, amikor néhány éve megérkezett életébe a nagy szerelem. A Hír TV műsorvezetője nem hagyta, hogy pusztán az érzelmek vezessék, amikor házassága felbontása mellett döntött.

Kálmán Olga munkahelyén ismerte meg a rendező Hoffman Györgyöt, akiért végül elhagyta férjét, Pungor András újságírót. A döntés azonban nem született meg könnyedén: az Egyenes beszéd riportere egy kockás papíron vezette le, mi szól a szakítás mellett és ellenében.

Minderről a Story4 TV Arckép című műsorában beszélt, ami ma kerül adásba:

Kockás papíron dőlt már el az életem sokkal nagyobb része is. Effektíve a válásunk és az új életünk kezdése a szerelmemmel. Egy kapcsolat nem egyszemélyes játék, egy válás meg nem csak rólam szó, hanem egy egész családról, a környezetemről. A felelőtlen helyzeteket és lépéseket nagyon nem szeretem és elítélem más esetében is. Azaz megpróbálom én is elkerülni

  – árulta el Kadarkai Endrének.

Választását nem bánta meg, nagyjából egy évtizede él boldogan Hoffmannal, azóta az első házasságából született Luca lányának már öccse is van, Márton.

 A mi szerelmünknél azt éreztük, hogy a világ legnagyobb bűne lenne elengedni egymást és örökké sírni azon: mi lett volna, ha együtt éljük le az életünket? Az mekkora keserűség? Így is nyilván volt keserűség a történet összes szereplőjének. Eszméletlen sok ember van az ismeretségi körömben, akik azt az utat választották, hogy a ház miatt, a család miatt, a gyerek miatt maradjunk együtt és közben a hátralévő tíz, húsz, harminc vagy ötven évet úgy élik le: hogy milyen boldog lehettem volna azzal a másikkal?

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A volt férjnek és a gyereknek is jobb ha nem hazugságban élik le az életüket. Én legalább is nem örülnék neki ha a társam csak a gyerek, ház, stb miatt maradna mellettem évtizedekig ha más mellett boldogabb lenne. Abban is igaza van, hogy úgy kell lerendezni (kockás papíron) a dolgot, hogy a hozzátartozók a lehető legkevésbé sérüljenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Papa drága, ez nagyon szép! Öröm számomra ilyet olvasni. Nyilván a feleséged is nagyszerű asszony lehet. Kívánok nektek még nagyon sok boldog éveket, erőben, egészségben és sok sok boldogságban. Szívből gratulálok a 47 évhez!
Olgának igaza van, inkább dobbantson, mert úgyis tönkrement volna a házasság előbb utóbb. Van, mikor nincs mit tenni. Amúgy nem vagyok híve a kapcsolatok felmondásának, de van, mikor nincs más alternatíva.
kokopelli
@idppp: a kérdés úgy tevődik fel,hogy kire tartozik az,ha a "pitypangörsöző" Kálmán
Olga válik! A szimpátia vagy az antipátia dönti el az állásfoglalást! ...és kire
tartozik ez a világhír??
".ß@r az ha egy nőről beszélnek,de mégß@rabb,ha nem!"...???
(egy már haott magyar szinésznőtől szabadon idézve)
Sámannus
@idppp: Látom, nem ment át. Nem baj. Één most kezdem megérteni ezt a tyúkot. Kotkodálhat, vagy krécsélhet bármit, levegőnek nézem.
idppp
@Sámannus: Erre mit mondjak? Roppant el lesz keseredve, ha egy Magyarországról rendkívül tájékozatlan valaki, aki megfelelő szürke agysejtek hiányában úgy sem érti a magyarokat levegőnek nézi! Valahogy el fogja viselni ezt a szörnyű fenyegetést, bár aggódom, ha egy kretén levegőnek nézi, még képes a Dunának menni, a többi pár millió nagy bánatára, akik képesek felfogni, amit mond!!
Sámannus
@idppp: Á! Valakit mégis felizgat, és ragad a témára, mint ázott bocskorra a kutyaszar. Akikkel az a liba kavar azokat sem nézem sz.rnak sem.
Agysejtek tekintetében pedig emlékeztetek a nagysága Falus Andással készített régebbi riportjára. No ott egy ribanc csúcsrajárt.
Ez a picsa mindig felveszi a stricik fa.ának az irányát. "Kockás füzet"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.