Az önmagát dekoratív médiaszemélyiségként bemutató, gyermekét egyedül nevelő anyukának nem könnyű a helyzete. Mivel fix fizetése nincs, folyamatosan dolgoznia kell, ha muszáj, hát úgy is, hogy van, aki félreérti jelenlétét és összekeveri őt a bérhölgyekkel!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mosolydorka
@Zwei: Mindenképp. Az éter nem magán terület. Ezt pedig annak tartom!:-)
Macsi
@mosolydorka: hihihi:D nekem olyat hiányolt az elnök, aminek nem is volt köze a témámhoz. "Ez miért nincs benne?" kérdezte. Én csak ennyit válaszoltam: Akkor, ha jól értem, nem sikerült elolvasnia a szakdolgozatomat. ajánlom figyelmébe a tartalomjegyzéket, ami tükrözi a teljes témát."
nem nagyon kapott levegőt:D
Macsi
@mosolydorka: nem, csak kicsi voltam, fáradt voltam és nyűgös is voltam. és nem szeretem, ha hülyének néznek. főleg nem olyan témában, amihez a szerencsétlen hozzá sem tudott szagolni, mert az online megjelenés finoman szólva nem volt a szakterülete.. bár nem tudom, hogy mi volt egyáltalán, ami annak minősülne:D
Zwei
@Macsi:((
"amihez a szerencsétlen hozzá sem tudott szagolni"

ne csodálkozz!:-)
ott ez volt a jellemző, a tipikus!:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.