Papadimitriu Athina szerint lányát szexuálisan zaklatták a színművészeti egyetem felvételijén. Az intézmény reagált a történetre.

Pénteken állt elő azzal Papadimitriu Athina színésznő, hogy kisebbik lányát, Rékát szexuálisan zaklatták a színművészeti egyetem felvételijén. 

Régóta bevett szokás, hogy valamilyen bekiabálással, lökdöséssel a felsőbb éves hallgatók megzavarják az éppen a szövegüket mondó felvételizőket. Réka már a második körös felvételin vett részt, eléggé izgult, egy Shakes­peare-monológgal készült, amikor egy lány, anélkül, hogy Rékától erre engedélyt kért volna, a színpadra ugrott, és simogatni, csókolgatni kezdte a gyermekemet (...) A lányom teljesen lefagyott, természetesen nem volt képes folytatni az előadását

- mondta el a színésznő a Blikknek

Papadimitriu Athina az RTL Klubban is beszélt a történetről, ott azt mondta, Réka lánya teljesen sokkos állapotban volt, mikor hazaért, próbálta lemosni magáról az érintéseket. 

Reagált az egyetem Papadimitriu Athina történetére

Fotó: YouTube

A színésznő szólt az esetről az egyetem rektorának, aki vizsgálat indítását ígérte az ügyben.

A Blikk megkereste a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, ahonnan a következő választ kapták.

Az iskola vezetése nem kívánja kommentálni a május 20-án történteket. Sem Papadimitriu Athina, sem a lánya nem tett feljelentést a rendőrségen.

(Címlapi kép: YouTube)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
vmivel fel kell hívni a figyelmet, ha már Hollywwoodban is trendi... elég sok idő kellett ahhoz, h ebből a dologból, ha valóban megtörtént, sérelem legyen.
papa.49
Végül is kiderült, hogy direkt a jelentkező megzavarása végett történt az egész, ez egy ilyen világ a kis hölgyet ha ez zavarja akkor talán legyen gyári munkás !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.