Csősz Boglárka nem tudja elképzelni a ruhavásárlást pezsgő nélkül.

A luxusfeleség elvárja, hogy kiszolgálják pénzköltés közben

(Fotó: YouTube/MTVA)

Hamarosan Lakatos Márk Stíluspárbaj című show-jának új év­adában tűnik fel A Feleségek luxuskivitelben című műsor néhány tagja. A feladatuk az lesz, hogy kritizálják egymást, miközben 30 ezer forintból kell összehozniuk egy teljes öltözetnyi elegáns ruhát. Csősz Bogi számára például ez rendkívül kevés, hiszen még otthonában is kizárólag kasmíröltözetben ül le egy könyv mellé.

„Egyes üzletek figyelik, hogy milyen esemény lesz például, így ha Cannes-ba készülök, megkapom előre e-mailben az adott kollekciókat, majd a boltban már kikészítve várnak rám. Egy jó vásárláshoz elengedhetetlen egy kis pezsgő vagy egy jó kávé. Nem járok konfekciós boltokba.”

Kedvenc tervezőim vannak, akik ruhákat készítenek nekem, és megvannak azok a világmárkák, amelyek közül válogatok. Mindig az adott időszak divatja szerint öltözködöm, igaz, általában akkor a legdrágábbak, de ennek ellenére soha nem hagynám ki – mondta Bogi a Blikknek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez van, amikor valaki a prolinyomorból hirtelen az elitluxusba csöppen. A pénz megvan, a hozzáillő neveltetés még várat magára. Annyi történt, hogy a török gyerek megvágta...
És ez a többire is igaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Azért azt megnézném,hogy tudja e használni a halkést,a desszert kanalat,harapja e vagy töri a kalácsot és melyik kezével,továbbá tud e illatosat fingani ez a hülye tyúk.Van egy latin közmondás,miszerint a serkéből lett tetű jobban csíp.Vagyis semmi nem undorítóbb és taszítóbb,mint az az alacsony születésű,aki magasra jut
gazdag dezső
Nos ! Hát nem értem az ilyen híreket ! Ki a fenét érdeklui ez a luxus csaj ?,Miért is kell lázítani az embereket akiknek nagyon-nagyon be kell osztani a pénzt,hogy ki tudják fizetni a rezsit is !! Ez aluxus K pedig mereszti a seggét,és kínjában nem is tudaja,hogy miket csináljon,mondjon.Rohadt világ ez ! Amikor gyerekek éheznek,mert nincsen pénz kajára ,nem játékra,vagy különórára!! Hát ezekre kellene lercsapni az adóhatóságnak ! Honnan is miből van ez a királyi luxus ?
Desischado
Istenem, de sötét! Semmi pénzért nem cserélnék vele, pedig én a létminimum alatt élek!
Györe-Juhasz Eva
Menj el kapálni csillagom, akkor majd egy pohár víz is jól esik.PÈK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.