Szívtelen ember vagy kellőképpen óvatos?

Felkorbácsolta az indulatokat Tatabányán Fakli Károly hangszerboltos, miután kitiltotta a neveletlen gyerekeket az üzletéből. Egy kisfiú ugyanis, bár az édesapja vele volt, rácsapott a hangszerekre, egy hangfalra pedig ráütött – írja a borsonline.hu.

Kitiltotta a rossz gyerekeket a tatabányai hangszerboltos

Az emberek egy részét felháborította a tiltás, egyesek szerint ilyet csak az ír ki, akinek nincs gyereke.

Nem tizenhat forintos vizes zsemlét árulok, hanem hangszereket, hangfalakat – indokolt Károly, miért nem hatotta meg az ellenkezés. – Nem a gyerekeket tiltottam ki, ez csak arról szól, ha valamelyik szülő tisztában van a gyereke neveletlenségével, annyit tegyen meg, hogy kint hagyja a bolt előtt, vagy fogja meg a kezét – próbált tiszta vizet önteni a pohárba.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Teljesen jogos a tulaj tiltása. Nem 100 forintos cuccokat forgalmaz a bolt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Teljesen jogos a tulaj tiltása. Nem 100 forintos cuccokat forgalmaz a bolt!
sokanvagyunk
Nézze hangszernek a kis suttyót meg az apját. :)
emerencia
Nemcsak a gyerekek rombolnak az üzletekben. Mivel kevés a személyzet, sok vevő szétdúlja kipróbálás címén az árut majd választanak egy originál példányt és elsétálnak a kasszához. Aztán kihívatják az egyetlen eladót a kasszához, hogy nézze már meg, megvan-e minden egyes tartozék a gyárilag lezárt csomagolásban. Ezalatt az osztályon mások szabadon garázdálkodhatnak akkor is, ha van kitéve mintapéldány. Senki nem fogja árurongálás címén szankcionálni őket. Van ahol majd minden dobozt lepántolnak amikor bekerül az eladótérbe mert ennek költsége olcsóbb mint megfelelő mennyiségű eladót alkalmazni. Az "ügyesebb" vevők ezt is eltávolítják és maguk után hagyják a szétrombolt árut. Megtehetik, hiszen ez úgyis a bolt vesztesége. Ez az ára a személyzettel való spórolásnak.
Peller Anikó
Tiltakozom a boltos eljárása ellen. Nem szabad kitiltani a buziszülők buzigyerekét.

Agyon kell ütni.

(Na jó, agyba főbe)
1magyar
Igaza van a boltosnak, hihetetlen milyen bunkó szülők vannak! A gyerek sosem hibás, hiszen a kis butus még rápróbál mindenre amit gondol. De a szülőnek kutyakötelessége figyelmeztetni, hogy nem szabad.
A tulaj ebben az esetben nem tudná bizonyítani,hogy hogyan rongált meg valamit, mert lehet, hogy a hangszer csak majd használatban lesz rossz.
silber13
@Peller Anikó: Azt hiszem, a szegedi Kárász utcai hangszer boltból az ilyen kölyköket szülővel egyetemben ajtóstól vágnák ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.