A nyilvános körözés megtalálható a rendőrség oldalán Novozánszki Fannit fotójával és adataival.

A Blikk hétfő este írta meg, hogy az egykori Való Világ játékos meghalt. A lap úgy tudja, hogy Fanni édesanyját behívták a rendőrségre, ahol elmondták neki, hogy vélhetően a lánya halott, ugyanakkor a holttestét nem találták meg. 

A police.hu oldalon ugyanakkor továbbra is látható a nyilvános körözés.

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából. Magukra hagyta kutyáit, és sok egyéb dolog is arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség akkor egy teljes napig helyszínelt Fanni lakásában, többek között egy fekete noteszt is kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett.

A rendőrség végül egy férfit őrizetbe vett személyi szabadság megsértése miatt.

A lányt november végén a Borsnak sikerült elérnie. Fanni akkor azt mondta, Hessen tartományban, Rüsselsheimben tartózkodik. 

A Blikk megkeresésére a BRFK annyit válaszolt, hogy Fannit továbbra is eltűntként keresik.

Forrás: Blikk, Police.hu

Fotó: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szép lány, kár érte. De hát minden szakmának megvan a maga veszélye. Itthon is munkaerőhiány van, örömmel fogadták volna kisegítő nővérnek bármelyik eü. intézményben. Gondolom, végzettsége, szakmája nem volt, ezért nem írok kvalifikáltabb munkát. Anyuka napi öt cikkben aggódott a kislányáért, kicsit elkésett vele. Akkor kellett volna aggódnia, mikor megtudta, milyen pályát választott a gyermek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.