Szeretem a halat, citromot, kakukkfüvet külön-külön is, de együtt nagyon. Tengeri sót használtam. A hal pedig egy egész durbincs volt. Ha a sót, a friss kakukkfüvet és a citromhéjat nagyobb mennyiségben keverjük össze, nagyon jól eltartható későbbre. Már ha egyáltalán valakinek kedve szottyanna rá.

Forrás: nosalty.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Na, buzeráns, retteghetsz, "máglyán" végzed, román bocskoros!
kokopelli
@Aki Én: szépen megcsinálni asztat? és feltálalni? He?
Oszt a WéCé-ben lehúzni? He?..de mijért nem röktön? Hehehe!!!? ;-))
pásztor maldonado
Én soha többé nem tudnék durbincsot enni, mert már nem tudnék elvonatkoztatni.
Most is épp csak elképzeltem, és már fordult is egyet a gyomrom. ahogy elém tesznek egy egészben sült durbincsot, mellette a langyos grillezett-pácolt zöldséget pedig kérdőjel formába rendezik. ( www.lidlkonyha.hu/Receptek/Egeszben-sult-tengeri-durbincs-langyos-grillezett-pacolt-zoldsegekkel )

st2.depositphotos.com/3814771/11108/v/950/depositphotos_111081214-stock-illustration-vomiting-man-cartoon.jpg

st.depositphotos.com/1742172/2903/v/950/depositphotos_29035737-stock-illustration-retro-cartoon-man-being-sick.jpg

www.kingsraleigh.com/wp-content/uploads/2017/10/t.jpg

cdn.rtl.hu/010/339/a-nagy-szilveszteri-hanyas-kodex_image_10339338

Oké, befejeztem. Tudom, hogy a jóból is megárt a sok, hát még ebből.
Aki Én
@pásztor maldonado: ...értem mire gondolsz :(
ila51
Nem ettem még , mindig visszalökdöstük , ha fogtunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.