Egy brutális gyilkosság indította el a lavinát. Szigorítást sürget több német párt a menedékkérők életkorának meghatározásában egy emberölés nyomán, amelynek feltételezett elkövetője egy fiatal afgán menedékkérő. Továbbra is "túl sok menekült" próbálja becsapni a hatóságokat, fiatalkorúnak vallva magát, holott már felnőtt - nyilatkozott hét végi sajtójelentések szerint Joachim Herrmannn bajor belügyminiszter, a Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa. A CSU szerint szigorú szabályokat kell bevezetni az életkor orvostudományi módszerekkel végzendő megállapítására valamennyi menedékkérő esetében, akik "nem egyértelműen gyermekek" - mondta Joachim Herrmann. Az életkor két szempontból is kiemelten fontos. A fiatalkorú menedékkérők a felnőtteknél jobb ellátást kapnak, és enyhébb büntetést, ha megsértik a törvényeket. Mindez "nagyon jó ok arra, hogy sok más európai uniós tagállam után Németországban is kötelezővé tegyük az életkor meghatározását az állítólagosan fiatalkorú...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Origó...brururururur...hahahahaha...hihihihihi..." Szigorítást sürget több német párt a menedékkérők életkorának meghatározásában..." tehát akkor nem a menekültek létszámával van a gond...bruhahahaha...hihihihih...schopasch!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, csicska? Éjfélre sikeresen meghülyülsz - már közel van!
quadrocopter
@durbincs: Hat a Calgon, csicska? Vagy attól hülyülsz sikeresen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.